Kde kúpim napodobneniny originálneho oblečenia?

bibinka379
27. sep 2014

Kde kupujete fejky na internete? Napriklad adidas?
Nechcem kupovat origos je to zbytocne drahe a ked to kupim dietatu tak aj tak z toho skoro vyrastie.

iv01
27. sep 2014

Ked si nemozem dovolit original, tak ho proste nekupim, dietatu je aj tak jedno co ma oblecene. Ale inak na aliexpresse by si sa mohla dobre zasobit

ranya
27. sep 2014

u cinanov predsa, nie? tam mas adidai-ov aj ja jaj 😀

oira
27. sep 2014

Na bazariku sa da kupit plno znackoveho oblecenia v super stave za cenu lepsiu, ako fejky...

da_n_ka
27. sep 2014

aliexpress

teruskaa
27. sep 2014

Radšej by som kúpila "obyčajné" oblečenie v Kiku, či Tescu, C&A ako kupovať fake smejdy z bohvie akej látky....lepšie obyčajné, no kvalitné ako tieto fake handry, zo ktorých sa ti dieťa moze aj vyhadzať...veď oni to robia z netestovanych materiálov plných chemikálií....bez ohladu na to, ze tie fake uz od pohladu vyzeraju príšerne, na dotyk ani nehovoriac :D

zuanach
27. sep 2014

Kúp si oblecko v dobrom stave tu na bazáriku....

zita19
27. sep 2014

Ja by som nekupila ani znackove (Zbytocne predrazene a na tom co je IN mi vôbec nezalezi) ani "znackove (nikto netusi kto to vyrabal, z coho to vyrabal... Ochrana znacky mi je uplne ukradnuta) ale radsej nieco obycajne ale kvalitne. A ked uz tak strasne tuzis po znackovych veciach a chces ich mat lacnejsie tak potom sekace a outlety.
Co sa tyka MK bazarika, mam pocit, ze aj znackove aj "znackove" sa tu sem tam predavaju drahsie ako sa kupili... Ale to je len moj pocit. Dufam, ze to neplati pre vsetky predavajuce, ale narazila som aj na take. A niektori PROFI predajcovia na MK bazari bez hanby predavaju tovar z AliExpresu so 100% marzou (a keby len, narazila som aj na 3nasobne predrazene) a este ho predavaju len na objednavku, takze to uz uz je fakt bezocive... 😝 🙄

meluela
27. sep 2014

@bibinka379
dietatu je ta znacka uplne ukradnuta, prava ci falosna
dieta skor oceni kvalitne oblecenie - pohodlny strih, netoxicke materialy.

Toto casto negarantuje ani znackove oblecenie, castokrat su strihy vyslovene nevhodne pre male deti.
O nieco lepsie su na tom niektori slovenski vyrobcovia, tieto veci sa vsak tazsie zhanaju. Cenovu su vsak vacsinou este akceptovatelne. Nevyhoda je, ze latky su tiez z inych krajin, kedze na SK sa uz takmer ziadne latky netkaju. Ale firmy aspon tvrdia ze si dobre strazia kvalitu a nezavadnost dodavanych latok.

Co sa tyka klasickych low end znaciek ako tesco, h&m, c&a a podobne .. neviem nakolko su nezavadne ... tiez ich obliekam, dumfam ze su aspon ako tak oki ... ku kiku mam uz o nieco mensiu doveru. Stale pri vsetkom tomto obleceni dufam ze tie nizke ceny su "len" kvoli neludskym podmienkam zamestnancov v azii ☹ a nie aj kvoli zlemu materialu. Trosku ukludnuju aj obcas certifikaty nezavadnosti ktore su na niektorych textiloch, neviem nakolko su vsak spolahlive. Najhorsie na tom je, ze aj drahsie znacky siju v azii tiez za takych istych podmienok.

U falsovaneho oblecenia mas takmer iste ze bude zo zlehe materialu kedze je to cernota co niekto vyrobil mimo pracovnych hodin, bez akejkolvek kontroly. Tie ostatne si aspon objednavajuca firma ako-tak skontroluje + nejake tie namatkove kontroly, cernotu mas zarucene bez kontroly. Malemu babatku by som to neobliekla.

No a to oblecko z bazaru, i ked ja mam nejake zabrany kupovat, iba od rodiny ked je tak je to super .. je vlastne najmenej skodlive, lebo vacsina skodlivin sa uz vyplavila pri predchadzajucich praniach 🙂

02071985
27. sep 2014

Len jedna z vas vsetkych bola schopna odpovedat.nikto sa vas nepytal na nazor alebo ci by ste obliekli svoje deti do fejkov alebo nie.na koniku je zbitocbe sa nieco pytat ,hned vsetky cloveka ukamenuju a hned dospeju k nazoru ze clovek nema peniaze ak chce fejk.hrozne zeny

kofoluska
28. sep 2014

Fejky su obvykle z neoverenych materialov, pouzite farby tiez nezodpovedaju prisnym standardom pre detske veci, pustaju nie len pri prani, ale aj pri noseni. Ked uz tuzis, aby Tvoje dieta bolo v znackovom obleceni, kup mu len jeden - dva kusy, ale original, nie fejk. A ostatne oblecenie kup z bazarika ci len v "obycajnom" tescu. Pokozka a zdravie Tvojho dietata sa Ti podakuju. 🙂

babrakin
5. okt 2014

napriklad u cinana znacka ADLODAS a nie adidas...

horana
5. okt 2014

Hmm, ono ja po znackach nejdem, prave naopak ked je niekde znacka tak naoko ze je vidno co to je, nechcem to, nie som ovca, ktora bude chodit oznackovana vyrobcom, ale inak sa riadim vyhradne pomerom cena/kvalita/slusivost. Teda musi sa mi to pacit, byt za dobru cenu a zaroven overene ze sa mi to nesperie. Ale to mate tak, ako som bola vacsinou spokojna s napr. H&M pre deti ci Zarou, tak neviem ci ste zeragistrovali ale mediami pred casom prebehla sprava konkretne o tychto dvoch a sice Zara mala rakovinotvorne latky v obleceni, H&M tiez boli zase tie farba nejake zavadna - velmi silna, co mohlo cez kozu toxicita prenikat, vlastne tiez v konecnom odsledku rakovinotvorne. Ziadny HOAX, normalne to dlhodobo bolo, ale ludia kupuju rovnako dalej 😖. A teraz si vyberte. Kto si mysli ze u akej takej relativne solidnej znacky ma nejake zaruky, hmm, aby sa nakoniec este nemylil. Nevravim ze je to jedno ci neovereny povod u cinana ci nieco taketo, ale vidite ze ani to nemusi byt zaruka ze mate nieco kvalitnejsie na sebe. Aj tak sa vsetko vyraba v Cine a casto v takych pdmienkach ti robotnici tam pracuju, ze keby bol clovek dostatocne moralne citiaci asi by to musel sakum prask vacsinu odmietnut.

didi51100
9. okt 2014

@bibinka379 kamoska si objednava cez facebook stranku "Mámo Táto koukejte 🙂 nové oblečení pro děti" a je maximalne spokojna.

stanislavao
9. okt 2014

@bibinka379 internet je plny fejkov. asi 70% toho, co sa aj tu v pro shopoch ponuka, ako adidas, nieje original. bazos.sk, bazar.sk je plny tych cinskych akoze znaciek, alebo potom si to mozete objednat priamo z ciny.
ale neviem preco dat dietatu taky fejk a nie radsej krasne veci z H&M, C&A, Takko, Lindexu, Kik - kde tiez najdete pekne kusky. ked ma dieta na sebe fejk, to kazdy uz dnes asi pozna, ze to neni original, lebo kto sleduje internet, tak vie, co je original a co je fejk. fejky su drahe na to, z akej su kvality. ja som velmi chcela jednu supravu "adidas". stale sa mi pacila a na doma som si myslela, ze bude super. objednala, zaplatila 20e a po troch obleceniach teplaky do mozu ist do kosa, lebo su cele derave ako su site. naco fejk? radsej nieco normalne, ale kvalitnejsie.
a napr aj tu v bazari najdete niekedy krasne oblecenie, ako nove za super ceny. a aj ked second hand, ale 100x lepsie, ako fejk nejakej svetovej znacky.

ladkyna
9. okt 2014

ebay? ale preco tvoje dieta musi mat "akoze znacku"?

lenka110611
9. okt 2014

oblečieš svojmu dieťaťu fejky? načo je to dobré? aby si sa mohla ukazovať pred okolím?? mysli v prvom rade na dieťa a radšej nakupuj v kiku a podobne.