Dovolenka v Turecku

19. júl 2023

Ahojte, poraďte prosím dobrý hotel v Turecku, chceme ísť v septembri, ak by bol vyhrievaný bazén bolo by to fajn a taktiež blízko letiska, chceme čo najkratší transfer , ideme s 3 ročným a 5 mesačným bábom 🙂

katka533
19. júl 2023

Na september nepotrebujete vyhrievany bazen

lenuska9999
19. júl 2023

My ideme v septembri do Side Crown Palace

petamich
19. júl 2023

IC Santai Family resort, je to v Beleku a relativne kratky transfer, boli sme minuly rok s malym a super 🙂

guudy
19. júl 2023

Nepotrebujes vyhrievany bazen. Najkratsi transfer z letiska v Antalyi je stredisko Lara. Hociktory 5* hotel si vyber. Nie som si ista, ci medzi nimi vobec je nejaky, ktory by nebol baby friendly….

mima172
19. júl 2023

Je tu skupina "Dovolenka v Turecku". Nájdeš tam veľa recenzií. My sme boli pred necelým mesiacom v Turecku, bolo super. Predtým sme boli v Turecku v septembri a tiež parádička. Okolo tých 35st. Bazén rozhodne netreba vyhrievaný a to ani v septembri. My sme mali transfer vždy do hodiny (to je naša podmienka, keďže mame tiež malé dieťa). 2019 - hotel Palm Wings Ephesus, let na letisko Izmir. Úžasné pre rodiny s deťmi, odporúčam. Tento rok sme boli v Colakli v hoteli Orfeus Park hotel a tiež super, no troška slabší animačný program a nie priamo na pláži. Dávala som do spomínanej skupiny aj recenziu.
Ak máte dostatočne vysoký rozpočet, tak ten Palm Wings Ephesus odporúčam všetkými desiatimi.

autor
19. júl 2023

Len čo pozerám, nedáva mi už žiadne lety. Z Košíc sa už Turecko nelieta v septembri?

lenuska9999
19. júl 2023

My ideme z Viedne

evka64
19. júl 2023

Vypredane letenky, dost neskoro hladas dovolenku...

autor
19. júl 2023

@evka64 No nevedeli sme aká bude malá 🙂 ešte stále niesme na 100% rozhodnutí a zrejme to budeme riešiť až koncom augusta … ak nepojdeme nič sa nestane, len si robím prehľad 🙂

evka64
19. júl 2023

No chapem, len pre rodinu je tazke najst dovolenku v tomto case, hlavne teda letenky, ked chcete ist z Ke

evka64
19. júl 2023

My ideme do turecka z KE, 2+2...ale vyberali sme uz v novembri

la_dolce_vita
19. júl 2023

mám osobnú skúsenosť, že ak sa rieši dovolenka až v lete, je to oveľa drahšie a tiež bol problém nájsť letenky z Košíc. Akurát som pozrela náš Rhodos a ten istý termín už je hotel o 600 € drahší pre dvoch. Netreba čakať... najlepšie je riešiť ešte v zime. Aj Poprad je fajn letisko.

mima172
19. júl 2023

S odletom z KE neporadím, my lietame z BA a teda posledných 11 rokov berieme vždy len last minute (chodíme vždy jún alebo september) ale reálne sú LM stále, to len cestovky strašia, že nebudú (samozrejme chcú predať za co najvyššiu cenu, tak skúšajú politiku "strachu" - bežná mkt praktika). Brat s rodinou leteli dnes ráno, tiež last minutka. Ale teda neviem ako je to s Košicami, to by som klamala, s odletmi z BA nebol pri LM nikdy problém.

la_dolce_vita
19. júl 2023

@mima172 a cenovo to ako vychadza? Pretoze som to čekla a hoci oznacenie last minute, cena vyssia ako v maji :(

zuzanka.zuzu
19. júl 2023

potom že slováci nemajú peniaze 😀 a dovolenky pre rodiny s deťmi do baby friendly turecka už vypredané 🙈

guudy
19. júl 2023

@zuzanka.zuzu asi ti nenapadlo, ze do jedneho hotela chodia hostia z roznych krajin, ze? Ci myslis, ze su specialne hotely len pre Slovakov???🙄🙄🙄

zuzanka.zuzu
19. júl 2023

@guudy viac tých otáznikov a smajlíkov 😀 nemáte doma klímu či čo ťa tak rozohnilo? 😀 písali o vypredaných letoch z KE, tak odtiaľ asi rakúšania nelietajú 😉 to po prvé... a po druhé, niektoré hotely sú preplnené určitými národmi lebo ich majú zazmluvnené cestovky z tých krajín. snáď si to pochopila takto napísané a netreba ti to nakresliť, nekreslím totiž pekne 😘

guudy
19. júl 2023

@zuzanka.zuzu ach jo. Klimu mam, ale vyzera, ze tebe sa pokazila

maminkadeticiek
19. júl 2023

Je tu skupina Dovolenka v Turecku.Tam ti vsetko odpovedia.

mima172
19. júl 2023

@la_dolce_vita My kupujeme vždy 1 max 2 dni pred odletom a cena je vždy skvelá. Málokedy je daná ponuka na webe Invie (vždy kupujeme cez nich), ideme vždy osobne do cestovky a priamo tam čakáme na ponuky. Kľudne napíšem aj cenu, čo sme platili tento rok - takže termín 23.6-30.6 Hotel Orfeus Park 4*, 2 dospelé osoby, 1 dieťa (3r), all in a spolu s poistením to bolo tesne cez 1300€.

la_dolce_vita
20. júl 2023

@mima172 ďakujem za info, my sme nikdy na last minute nemali šťastie, dokonca to bolo ešte drahšie ako píšem vyššie. Aj keď sme kupovali priamo v cestovke a doslova posledné miesta, tak cena rovnaká. Možno mimo sezónu ako ste boli vy je iná situácia, neviem..

familytravel
20. júl 2023

V septembri určite nebudete potrebovať vyhrievaný bazén.
Keď nechcete dlhý transfer, tak najbližšie k letisku sú hotely v Lare. Väčšinou však majú hotely v Lare prudší vstup do mora. Lepšie pláže sú v Side, tiež ale treba dobre vyberať. Máte ešte malé deti, tak nech sa na pláži môžu aj pohrať, takže aby tam bol dobrý prístup do mora.
Tento rok nedoporučujem tak úplne čakať na last minute. Na začiatku sezóny boli, ale teraz nám naozaj dobrý last minute príde veľmi výnimočne.
A takto - ak aj je Last minute, tak je to ako s ostatnými výpredajmi - zostávajú tam proste hotely, ktoré sa z nejakého dôvodu až tak dobre nepredávajú. Tie hotely, ktoré majú dobrý pomer ceny a kvality služieb máme často vypredané už v marci.
Na septembrový termín ale ešte nejakú 2+1 izbu nájdete aj v dobrom hoteli, len si nechajte poradiť, nevyberajte s tak malými deťmi náhodne na webe.

autor
20. júl 2023

@familytravel
viete mi zaslať nejaké ponuky? 🙂

familytravel
21. júl 2023

Napíšte mi správu, niečo viem doporučiť 🙂

oli18
24. júl 2023

@familytravel joooj, kolko ludi ochorie, maju rozne udalosti v rodine, kvoli ktorym zrusia pobyty, LM su vzdy.