Letenky z pelikan.sk, skúsenosti?

paulinka17
13. okt 2018

Ahojte, nájde sa tu niekto kto si rezervoval letenky zo stránky pelikán? Chcela by som sa niečo spýtať. Ďakujem

lienka9
13. okt 2018

@paulinka17 skuste.parkrat som kupovala

nerya
13. okt 2018

Ja som sem tam hľadala ale nakoniec ma vždy lacnejšie vyšlo kúpiť letenky priamo cez stránku predávajúceho, navyše je potom aj jednoduchšie riešiť problémy ak sa nejaké vyskytnú priamo u predávajúceho ako cez takúto ,,tretiu,, stranku

viera
15. okt 2018

Ja a osobne uz nikdy viac....Kludne sa opytaj a odteraz rezervujem len priamo cez letecku spolocnost...

marty_4
24. okt 2018

@nerya napodobne, ja som sa raz tak aj oklamala, ze som si najskor tam kupila a potom som nasla lacnejsie, ale uz som to nechala tak, ono sa to len tvari ake je to velice super a vyhodne a pritom nie je

majkeel
24. okt 2018

Je lepsie kupovat na priamo od leteckej spolocnosti. lebo ak nastane nejaky problem - meskanie letu, zmeskanie,... let.spolocnost Ti povie, aby si sa obratila na svojho dodavatela, dodavatel (Pelikan) povie, ale ved my s tym nic nemame a budu si ta pohadzovat medzi sebou ako horuci zemiak.
Plus kazdy poplatok (zmena rezervacie,...) bude vzdy navyseny o spracovavatelsky poplatok dodavatela atd.

matazirafa
24. okt 2018

@majkeel ak je zmena letu involuntary teda zo strany leteckej spol tak pelikan poplatky neberie, ak zmena z vôle cestujúceho tak jasne poplatok sa platí. Najradšej som mala tycg so si kúpili letenky u leteckej a potom vyvolávali nám lebo samozrejme po anglicky prd vedeli a ze vyriešte mi to. Koľkokrát sme u leteckej vyjednali to co by inak klient sám nemal šancu dostať, hlavne pri strajkoch. Za služby sa platí, či ty by si robil také niečo zadarmo?

maria3315
30. apr 2019
Používateľ maria3315 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maria3315.

Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=sk Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.

jurajxxx
22. okt 2020

Pelikan rozhodne NEODPORÚČAM ! Keď tak si pozrite zľavy na ich stránke, ale kúpu letenky spravte cez oficiálnu stránku leteckej spoločnosti! Veľa problémov majú s vrátením peňazí, ľudia čakajú už vyše pol roka a stále ich naťahujú a nič im nevracaju. PELIKAN NIKDY VIAC! Keď nastanú problémy a budete chcieť vrátiť peniaze, tak nečakajte nič, žiadna komunikácia, a keď už, tak vám budú písať ze oni zato nemôžu, že čakajú na peniaze z leteckej spoločnosti.

kuboma
30. máj 2023

Ja mam so servisom celkom dobru skusenost.. Zrusili nam let koli Covidu.. Ano, na vratenie penazi sme cakali dlho (nepamatam sa presne kolko, no bolo to niekolko mesiacov). Nakoniec vsak vsetko prislo naspat a komunikacia bola OK. Rozumiem ze v case pandemie bolo takychto situaci zrejme vela a ich riesenie asi trvalo..

euka_lyptus
1. jún 2023

Za mna je Pelikan uplne v pohode cestovka. Velakrat sme nou uz isli, aj v case covidu a nemozem povedat krive slovo. Jasne ze sa niekedy daju najst letenky lacnejsie, ale neplati to vzdy. Hlavne hladat co najlacnejsie letenky zaberie dost casu a to ja pri malej fakt nestiham 🙈