Na dovolenku do Thajska

viskupovaandrea
25. feb 2017

Ahojte. S manzelom rozmyslame ze by sme sli v lete na dovolenku do Thajska.
Chcela by som sa opytat ci ste neboli niekto uz v Thajsku. Ci ste sli autom alebo letecky,ci je lepsi apartman alebo hotel a kolko vas to vyslo.
Dakujem 😘

jarhal
25. feb 2017

Tak to by som aj ja rada vediet ..lebo znami tam chodi na mesiac cez zimu z rodinou ale o tom nikomu nikdy nic nepovie😝

santafe
25. feb 2017

@viskupovaandrea autom????

winchestergirl
25. feb 2017

@viskupovaandrea žartuješ dúfam o tom aute, však? 😂

viskupovaandrea
autor
26. feb 2017

@winchestergirl
Tak autom sme precestovali Nórsko (autom do Norska aj z Nórska) ,potom Anglicko (do Anglicka z Anglicka a takto to ide uz 2, 5roka 😂). Tak reku ci sa nenašiel niekto kto šiel aj autom do Thajska😂

santafe
26. feb 2017

@viskupovaandrea sú tu skupiny o cestovaní je tam veľa príspevkov o thajsku aj iných krajinách 🙂

viskupovaandrea
autor
26. feb 2017

@santafe ďakujem 😘. Pohladam a popozeram tie príspevky o Thajsku ☺

maya261
26. feb 2017

Ahojte. My sme boli v Thajsku minule Vianoce. A sice som zo zaciatku tie vychodne krajiny akosi odmietala, po tejto dovolenke nechcem ist nikam inam 😉
Boli sme na Phukete. Je tam nadherne, cenovo absolutne paradne a ludia neskutocni.
Ale v našom lete je u nich dážď. Takze dovolenka v Thajsku iba od oktobra do aprila. Odporucam sledovat letenky pokojne aj polroka dopredu. My sme kupovali v lete na december.
Autom??? Asi nieee 😊

jarhal
26. feb 2017

urcite to nemyslela vazne,z tym autom,ved to da rozum 😝

kengurica
26. feb 2017

.... mas potuchy, kde je Thajsko????? A cez ake krajiny by si musela prejst???.... V otazke je zrejme nieco nepresne napisane alebo..

gabona1
26. feb 2017

Ahojte, aj naši známy sú teraz v Thajsku, všetko si riešili sami, aj ubytko, aj letenky, žiadna cestovka. Majú nádhernú vilu v golfovom rezorte pri mori, sú na ostrove ko chang - to je taká divočina, ale foto posielajú prekrásne. Žiadna komercia, proste nádhera. O rok ideme aj my.

micka81
26. feb 2017

Ja som bola s priatelom v Thajsku pred tromi rokmi na mesiac. Boli sme na troch miestach: Ko Samui, Ko Lanta a Khao lak. Cize aj ostrovy aj pevnina. Nesla by som cez leto, vysoka vlhkost a stale dazd ako to uz vyssie pisali. A chceeem sa tam na 100% vratit ale teraz sa neda kvoli malej dcerke.
Odporucam ist na blind, ziadne cestovky-to su vyhodene peniaze. Ubytko si je lepsie zabookovat dopredu, inak nie je problem presuvat sa po Thajsku na vlastnu past. Maju tam vsade take "travely" vojdes povies kam potrebujes ist a oni to tam vsetko zariadia. Ziadny stres. Inak ja ani priatel nie sme nejako jazykovo zdatni, o plynulej reci v anglictine sa neda hovorit v nasom pripade, ale vzdy sme sa dohodli. A urcite odporucam na dlhsie a letecky, aj lietadlom je to min 11 hodin, takze na to auto by bolo treba aspon pol roka dovolenky 😂.
Ved v pohode ak mas este otazky, rada odpoviem...

micka81
26. feb 2017

A este k tvojim otazkam...
Byvali sme vo 4hviezdickovych apartmanoch a noc vysla cca 55 eur na noc. To sme mali zabookovane dopredu. Poslednych cca 10 dni sme ubytko riesili na mieste a byvali sme v dvojlozkovej izbe s klimou, kupelkou a wc za rovnake peniaze. Preto je lepsie riesit ubytko dopredu, je to lacnejsie.
Ale da sa byvat aj ovela lacnejsie prinnizsom komforte. Videli sme typka stanovat na plazi 😬.
Dokopy nas to vyslo cca 3500 eur aj s letenkami (1100 eur). Jedlo je tam za babku, my sme sa stravovali v restauraciach 2x denne a za jedlo a napoje sme dali denne cca 15 eur. Aj to by sa dalo lacnejsie. Motorka na den nas vysla asi 2,5!!! eura plus benzin tam vyjde na cca euro za liter.

viskupovaandrea
autor
27. feb 2017

Tak super dievcata,dakujeme. Tak poviem muzovi aby sme si tu dovolenku naplanovali po lete. Ale rozmyslame ze pojdeme tento rok v lete do Chorvatska aj s nasimi detmi a do toho Thajska sa dostaneme asi v decembri. Musime si to naplanovat pretoze manzel ma za rok 3tyzdne dovolenky.
Tu cestu autom som myslela zo srandy,je jasne ze by sme nesli tak daleko autom aj ked uz mame autom nabehane dost km... To uz odtial potial....
micka81 Si zlata ale stanovat na plazi 😀sa nechystame aj ked to znie lakavo 😀. Viem si predstavit mesiac v Thajsku 😍. Muselo to byt super. My sme boli mesiac v Norsku a teda bol to nadherny zazitok. 😍

virginia
27. feb 2017

ja som sa prave vratila z Thajska, necestovali sme, boli sme len na jednom mieste, Koh Yao Noi, krasny ostrov, ale nie najlacnejsi. Kazdopadne jedna z nasich naj dovoleniek, pozicali sme si skutre, jedli skvele jedlo a ludia neskutocni.

nikol1234567
4. apr 2018

ahoj virginia prosim taake boli orientacne ceny na koh yao noi