Poradíte ubytovanie na leto v Bojniciach?

hoohoo
21. feb 2016

rada by som stravila par dni v lete v bojniciach vie niekto poradit ? mam 7 rocneho syna som bez auta dakujem pekne 🙂

oslo1
22. feb 2016

Moj manzel je od Bojnic. Krasnu dovolenku budete mat 🙂.
Neviem, odkial ste, ale do Prievidze chodia vlaky a busy a odtial mestkou do Bojnic.
V Bojniciach je velmi vela izieb na prenajom, idete len dvaja, tak pohoda.
My sme mali svadbu v manzelovej dedine a prespali sme aj s celym mancaftom v hoteli Druzba. Ale my sme potrebovali ubytovanie pre 16 cezpolnych.

lintu
22. feb 2016

Pre tú srandu a ak nie ste veľmi nároční, pokojne zavolaj do miestnej knižnici v Bojniciach 😠 Majú k dispozícií izbu na ubytovanie. Okrem vášho príchodu, odchodu, prípadne vybavenia nejakej inej požiadavky, si vás tam absolútne nik nebude všímať. Aj vstup budete mať cez extrovný vchod cez veľký uzatvorený dvor. (Robia sa na ňom podujatia, takže dedinský dvor s trávou a kvetinkami si úplne nepredstavuj 😀 ) Popozeraj na nete fotky. Urobíš si lepšiu predstavu ako takto cez písmenká 🙂 Ak budete ubytovaní viac dní, dá sa s nimi tuším dohodnúť aj na zľave.

Či už si vyberieš knižnicu alebo niečo iné, Bojnice sú orientované na letný turizmus. O ubytovanie sa preto rozhodne treba zaujímať dopredu. Neskôr sa môže stať, že nič voľné nezoženiete.
A ešte taká drobná rada - ak by ste mali záujem o nejaké čerstvé ovocie alebo zeleninu....kúpte si ju asi radšej po ceste napríklad v Prievidzi

andrea129
22. feb 2016

My sme byvali pred par rokmi v penzione Juko. Je to priamo v centre Bojnic, par minut peso od zamku a ZOO. Boli sme spokojni, na izbe je mala kuchynka, stravovat sa mozte aj sami alebo hned oproti je velmi fajn restauracia🙂 Velmi prijemne byvanie:

http://www.travelguide.sk/svk/ubytovanie/penzio...

seahorse27
22. feb 2016

My sme boli v penzione Hujer a boli sme velmi spokojni - blizko zamku aj zoo.
http://www.penzionhujer.sk/