Prvá dovolenka pri mori

26. dec 2023

Prosim poradte mi tie co mate cosi precestovane s detmi. Mam 2 chlapcov, v lete budu mat 6 a 2 a pol roka. Ideme ako rodina prvy krát k moru.
Moje predstavy su:
- čistá piesocna plaz, nie moc rozsiahla a hlava na hlave
- skor mensi hotel, s bazenmi aj ked TOP by bol nejaky domček, aspon s 2mi izbami, nechceme sa tlacit celu dovolenku v jednej hotelovej izbe na pristelkach
- nejake pekne mestečko v blizkosti, kde sa da aj cosi vidiet, nie len rezort
- let lietadlom, nie príliš daleky presun z letiska, aby to hlavne ten mensi v klude zvladol
- all inclusive nemusi byt, stacila by polpenzia

Prosim ak mate linky prilozte mi co mate overene, ci ste sli cez cestovku alebo súkromne, co vas to stalo.
Nas limit je max 3000€
Dakujem

kaktusik007
26. dec 2023

s tymto limitom --- cyprus na vlastnu past - kupis letenky, prenajmes apartman a auto a pobehas si cely ostrov. Akurat na to je uz celkom neskoro, neviem v akej cene su letenky na leto a apartmany su uz dost vybookovane --- teda podla mojho vkusu, priamo na plazi v Oroklini. Ty mozno budes mat ine preferencie a ubytko najdes ;)

malicka_mysicka
26. dec 2023

My sme boli minuly rok pred sezonou na krete cez rakusku cestovku, boli sme v mestecku sissi v rezorte castello, ubytko skvele, rodinna izba mezonet, dve plnohodnotne izby, strava skvela zaplatili sme si len polopenziu, ale plaze v letovisku otrasne, trebalo si zobrat auto a par kilometrov od hotela krasne poloprazdne plaze (potamakos). Boli sme v budgete aj s tym autom. Dalo sa chodit s deckami na prechadzky, vo vedlajsom meste bolo reptile centre..Detom (2,4) sa pacilo..

smajliica
26. dec 2023

Termín kedy chcete ísť?

lauriik
27. dec 2023

Tak ked chcete letet a zaroven maly hotel a nieco aj videt v okoli tak moze byt mallorca, sicilia, sardinia, spominany cyprus, grecko poprípade španielsko. S tou sumou to bude tak na hrane v hlavnej sezone. Mozno by som zvazila ist v juny ked este niesu tie ceny take vysoke.

queen_mary
29. dec 2023

Pozri airstop.sk Budget je podla mna v pohode na tyzden.