Sunny beach verzus Primorsko

ariana18
3. mar 2016

Ahojte 🙂 Rada by som sa Vás opýtala ohľadom dovolenky na Slnečnom pobreží v Bulharsku, ak by ste to porovnali s Primorskom, či sa Vám tam páčilo viac menej, aké boli ceny, personál, pláže...a celkovo...🙂 Minulý rok sme boli v Primorsku kde sa nám páčilo, no váhame či navštíviť znova to isté alebo skúsiť Slnečné pobrežie. Ďakujem 🙂

luciannka83
3. mar 2016

My sme boli aj tam, aj tam. Na Slnečnom pobreží je živšie, no ceny šialené. My sme mali vtedy len raňajky a minuli sme tam toľko ako keby sme boli na dovolenke s AI a to sme chodili nakupovať do hypermaketu a zbytočne sme nerozhadzovali. Primorko patrí k lacnejším častiam Bulharska. Najlacnejší je Kiten 🙂 Máme to schodené. Ale pravdu povediac, viac by som už do Bulharska nešla.

mita30
16. mar 2016

my sme boli min. rok na slnečnom a ideme znova! nám sa velmi páčilo a ceny ked to porovnám s Chorvátskom, tak vlastne ani nie je čo. Ceny su o vela nižšie na Slnečnom ako tam. Nemôžem to porovna s Primorskom, ale pocula som že je tam ešte lacnejšie akurat, že tam skapal pes 😒

luciannka83
17. mar 2016

áno, je to pravda čo píše
@mita30 ohľadom nočného života. V tých menších častiach sa veľa zábavy užiť nedá, ale závisí čo človek vyhľadáva.

zu81
26. apr 2016

Ahojte. My sme boli na Slnečnom pobreži. Bolo úžasne. Nám sa to páčilo. Dcéra si tiež užila dovolenku. Proste chodili sme von aj s ňou vo večerných hodinách. Tam to proste žilo. Ceny v norme trošku drahšie ale dá sa. Určite si vyberte all inklusive hotel a už vám netreba peniaze na stravu dávať.

syja
27. apr 2016

My sme boli aj v primorsku pred dvoma rokmi a v sunny beach predrokom. Páčilo sa nám aj aj. Plaz jednoznačne krajsia v primorsku ale zase sunny beach bolo také upravenejsie a viac zábavy večer aj keď aj primorsku malo svoje atrakcie len je menej take komercne. Ceny v primorsku omnoho nižšie ako v sb. Páčilo sa nám aj tam aj tam ale ak by sme išli zase tak by som brala asi primorsko.

oli_
28. apr 2016
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

ahojte, taký malý prehľad letovísk v Bulharsku je aj tu: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/najlepsie-dovolenkove-letoviska-v-bulharsku/. Snáď trošku pomôže pri rozhodovaní. Krásnu dovolenku prajem!