AAA auto

lisacka1
11. mar 2024

Ahojte baby v októbri sme kúpili auto Passat B6 z Aciek no odvtedy čo sme doň investovali hrôza… nové rozvody ale to je v pohode..dymí to auto dpf neni vypate stale ukazuje kontrolka oleja prítom sme to dávali robiť ach.. na motoricku stránku mame záruku 12m da sa to nejako riešiť? Mame ho na úver z Quatro ešte nevyplatené nedá sa vrátiť alebo čo? Volali sme že je zle že sa nám ozvú servisaci ale neviem no . Máte skúsenosť ??

fido69
11. mar 2024

Nekonečná téma. Nájdite si právnika a musíte to riešiť s ním.😉

viky2612
11. mar 2024

Nekupovať auto z ačiek ale to už je teraz neskoro.

vikisisi
11. mar 2024

Po takom čase ho naspäť nezoberú a ani sa už sami od seba neozvú.Ja som svoje prvé auto kupovala z AAA, ale teda som si ho dala skontrolovať do nezávislého autoservisu, nakoľko do 7 dní ho vieš vrátiť bez udania dôvodu. Teda vtedy to tak bolo zmluve.

katica06
11. mar 2024

niektorí ľudia sú proste nepoučiteľní 😱

dzejsik
11. mar 2024

@lisacka1 my sme auto do Acka predali cez vykup celkom dobre, ale ked sme videli co potom popisali do inzeratu, tak sme si hned povedali, ze u nich nekupovat alebo davat riadne preverit

sissy27
11. mar 2024

@lisacka1 radsej elektricenku ako auto z aaacka…

egonsk
11. mar 2024

@lisacka1 AAAcka su zial zname tym, ze mavaju vyligotane auta s vyjazdenymi motormi, takze ked clovek nechyti cierneho petra, je to asi zazrak. Mali sme odtial 2 auta, jedno slo na GO motora po 3 mesiacoch a potom bolo ok, az sme ho po par rokoch posunuliv rodine. Dalsie auto sme im po nejakom roku vratili do ich vykupu, kedze si ho zazmluvnili a uz sme tam nechceli nikdy nic ani vidiet. To druhe auto (vykupene) inak predavali niekolko mesiacov, nez sa im to znovu podarilo. Tiez malo motor zrely na GO, lebo zralo hodne oleja a malo zly zatah.

lisacka1
autor
11. mar 2024

@egonsk a da sa im predať auto pokiaľ ho ešte splácam ?

egonsk
11. mar 2024

@lisacka1 precitaj si ako je pisana zmluva. Mozno odstupit od zmluvy, alebo vratit ho ako protihodnotu, alebo ho odpredat do vykupu - zalezi na tom aku mas zmluvu. Oni ju furt menia a vylepsuju. Ak ale je sanca im ho vratit, tak neotalaj... Pocitaj ale s tym, ze to bude beh na dlhu trat a miliony dovodov, vyhovoriek, atd.. Nam ho tiez nechceli vykupit naspet, ale napokon sa zadarilo, iked nejaku ciastku si ajtak este strhli ako amortizaciu, alebo nejaky vymysel...

darina88
13. mar 2024

Však keď sa kupujú jazdenky a staršie autá vždy treba počítať s tým, že to nie je 100%. Je to jedno či to je AAA, Darex alebo hociktorý iný bazár.
Ja mám odtiaľ kúpené 3.autá a vždy bolo všetko v pohode.
Po určitej dobe, keď sme najazdili a bolo treba investovať do auta, sme im predali naspať a to evidentne spravil aj pán pred vami, čo vlastnil passata.
Skúste ísť na pobočku, že im to vrátite naspať nevrátite, ale dajte si to naceniť a predajte im to auto naspať, ale však treba počítať s tým, že prídete o určite prachy.

nisia
18. mar 2024

@lisacka1 raz som od nich citala jednu zmluvu a malym pismom v nej bolo napisane ze vozidlo nie je sposobile na prevadzku na pozemnych komunikaciach. To podpisal zakaznik. Necital tu zmluvu. A mal problem s tym autom. AAA dostali aj pokuty.