Ahojte baby chcela som vedieť koľko cca si za mesiac odkladade peňazí .. Koľko si ušetríte 🙂 ja odkladam 100eur ďakujem
ja davam na setriaci ucet 40 (to je ulozene na 15 rokov takze neminiem)a este k tomu zivotna poistka by sa dala brat ako ista forma setrenia zaroven sa snazim vsetko neminut a kazdy mesiac nieco nechat na ucte pre "pripad". Manzel odklada 100 za co mame v umysle kupit za par rokov dalsie auto
Tak cca 500-900 EUR mesacne. Podla situacie. V dovolenkovom obdobi a pred Vianocami nic.
😀 zeny, zavidim, my sme z tych, co ideme na doraz a skork nic nemame bokom
Dcere nieco, do investicnych fondov nieco a nieco na setriaci ucet z kazdej platby ;) Mesacne od 150EUR vyssie, ale so setriaceho kludne vyberiem ked potrebujem. Fondy su tiez viac menej dostupne, do 3 dni sa da predat a dostat peniaze... cize neviazem ich na nejake poistky a pod. Teda okrem tej farbicky pre malu...
malo usetrime, malo... sama som z toho rozhorcena 🙄 chceme kupit dom a uz malo byt nan nasetrene do kelu. vyzera to ale tak ze musime zobrat hypoteku a to poriadnu. no co uz narobim ked nam to nejde tak ako si to predstavujem 😅 ale kebyze odkladame tych 100 eur mesacne co pises, tak si mozem dat krasny narodeninovy darcek k 70 vo forme toho domu co mam vyhliadnuty. len ci ho sakra dovtedy nepredaju 🙄
SnaziMe sa .
Zatial máme odložené 1200 eur 🙂 ja viem nieje to veľa ale sme v prenájme a muž zarobí 600eur a ja som na materskej 🙂 snaŽím sa
teraz priateľ odchádza inde do roboty .... 🙂 chceme ešte jedno babetko a potom šup do roboty pôjdem aj ja :P odkladam všetko a na stravu minieme minimum ,.. otáčam aj 5 centov len aby som správne dospodárila s peniazmi 🙂
@troppovci neodkladame nic... pripadne ako pride ak chceme nieco vaecsie🙂 ak ale teda do odkladania ratame poistky tak je to cca. 300 euro mesacne...