Hľadám dobrého kožného lekára

iwqe
27. nov 2013

Ahojte,
Hladam dobreho kozneho lekara pripadne alternativu
Dcera (3 roky) ma na rucke cerveny flak, trapime sa s tym uz skoro 2 roky a stale sa to len zhorsuje a zvacsuje.
Doktorka nam dala vseliake antibioticke, kortikoidne maste vdaka ktorym je z fliaciku 2 x 2 cm flak cez cele predlaktie.
Uz si neviem rady.
Pomozte ak poznate niekoho kto by nas vyliecil.
Dakujem

m_ij_ka
27. nov 2013

@iwqe ahoj nepíšeš odkiaľ si, to je dosť dôležité. Ja som z nr a chodím k dr. Márii Strmeňovej a tá je v nr najlepšia.

iwqe
autor
27. nov 2013

@m_ij_ka som z ke ale ak by to malo pomoct pocestujem kam bude treba.

stanislavao
27. nov 2013

my chodime v TT MUDR. Monike Psotovej - primarke kozneho odd. ale tak z KE to mate veeeelmi daleko. urcite je dobry koziar aj u vas.

sveta27
27. nov 2013

@iwqe odporúčam Mudr. Tokarčíkovú na poliklinike Furča, bola som tam aj s malým. Netreba sa objednať. Je to staršia skúsená lekárka, chodí aj na konferencie, keď treba,chodí k nej celá rodina, ani raz sa "nesekla".

iwqe
autor
27. nov 2013

@sveta27 dakujem, mozno pojdem vyskusat. My sme chodili do novej nemocnice k pani profesorke ( uz nepametam meno ) vraj velmi dobra doktorka. Dostali sme asi 7 druhov kortikoidnych masti nakoniec kortiko-steroidnu a len sa to zhorsovalo, vdaka tomu mame hnis v laktovom klbe...
Katastrofa
V lete sa to zlepsilo slnko more a teraz sa to vracia este vacsie

sveta27
27. nov 2013

@iwqe pánabeka ☹ Tak neviem, možno pani profesorka netrafila? Skús Tokarčíkovú, veď keď Ti dá niečo, čo sa Ti nebude páčiť, tak to nenatreš.
Len tak na okraj: ja som mala takú alergiu na lieky, že som skončila na pohotovosti v novej nemocnici, lebo som už nemohla na tej napuchnutej páliacej koži chodiť. Očividne nevedeli, čo mi je a nechceli veriť mojej verzii. Keď som potom išla k Tokarčíkovej, po krátkom pohľade so mnou súhlasila, vymenila mi všetky lieky, ktoré mi dali a naozaj ma vyliečila.
A ďalšia skúsenosť je z pohotovosti z detskej nemocnice - pediatria, nie kožné- keď som tam prišla s 10-mesačným synom o 22:30 na pohotovosť, chceli ma vyhodiť, vraj som mala ísť na Toryskú. Slzy mi tiekli nad mojím bábatkom ☹ . Nebudem to celé popisovať, bolo tam viac vecí, ich správanie-bol des. Keby nemal teplotu 40,8 tak by ma aj vyhodili. Potom ho tak predávkovali liekmi na zníženie teploty, že náš pediater len krútil hlavou, keď správu čítal. ☹ V skutočnosti tam pohotovosť je.

Tým chcem povedať iba toľko, že ja osobne mám zlé skúsenosti s nemocnicou a niekedy obyčajní lekári, ktorí nemajú také "meno" sú lepší a dokážu pomôcť oveľa viac.

Napíš prosím, ako ste dopadli, nech pôjdeš ku ktorémukoľvek lekárovi. Myslím na Vás.

iwqe
autor
27. nov 2013

Uprimne nova nemocnica je jedna obrovska katastrofa mam tiez same zle skusenosti.
Asi ste si tiez dost odskakali ☹
Pojdem skusit a dam vediet, len neviem kedy sa tam dostanem lebo pre istotu nam vybehla alergia asi na mandarinku ( mala je komplet vyhadzana ) takze musime najprv poriesit toto.
Pa a dakujem