Poraďte pediatričku v Trnave

zvk
26. aug 2010

ahojte mamicky z TT. O mesiac mame termin porodu, a este nemame vybratu pediatricku. Dostala som typ na 3 MUDr. Salcerovu, Križanovu, Kollarovu, vsetky na poliklinike v TT. Vie mi niekto z vas povedat na nich referencie? Pripadne aj na ine MUDr. s ktorymi ste spokojne? Moc vam dakujem., aj za Kubka 🙂

ivka1603
26. aug 2010

@zvk
ja chodím s mojimi deťmi k Dr. Margetákovej na polikliniku a som s ňou spokojná 🙂

elise
26. aug 2010

ja som maxmálne spokojná s rodákovou, nedáva zbytočne antibiotiká, všetko vysvetlí a ochotne odpovie na každú moju otázku, malého bola pozreť u nás doma ked sme prišli z pôrodnice.
na kollárovú mám zle referencie prepcháva antibiotikami.

moncicatko19
29. aug 2010

ja chodim s mojim dobcom k doktorke sumichrastovej na poliknilike a je super aj ked ju momentalne zastupue ina a sestricka je tiez super......odporucam

marianca
29. aug 2010

My chodíme k dr. Pokojnej na poliklinike v detskej časti. Milá, príjemná, ústretová, má super prístup k ďeťom, pozná si svojich pacientov po menách, môžem jej zavolať domov v prípade problému a nikdy nebola nepríjamná.
Čo sa týka Dr. Salcerovej nepoznám ju nejak extra chodila prípadne bola som u nej 1x. Keďže naša bývalá dokina išla do dôchodku k nej sme prešli. Starší syn mal vtedy 3 roky a k doktorke chodil len keď sa očkoval, chorý nebýval, takže sa bál a vystrájal u nej, lebo si myslel, že ho zas budú očkovať. Proste mal spojené lekár=bolesť. A ja som mu to nedokázala nijak vysvetliť. A Dr. Salcerová mi na margo toho, že vystrája povedala, aby som s ním išla k odbornému lekárovi či nie je postihnutý........A tak som prešla k Dr.Pokojnej....a ona mi povedala že je to normálne, každé dieťa je iné....takže tak.
Dr. Salcerovú odporúčajú ako odborníčku, čo jej ja neberiem, ale mohla by mať troška aj prístup.
Takže u mňa jednoznačne vedie Pokojná aj ako odborníka aj ako človek čo je myslím si, že pri deťoch dôležité...

chichaa
30. aug 2010

Tak aj ja pridám...Chodíme k MUDr.Kollárovej a klobúk dolu...vysvetlí, poprezerá malú od hlavy po päty, pýta sa, čo malá už dokáže, bola nás pozrieť doma atď.....ATB určite nedáva zbytočne ani s nimi neprepcháva!!!A zase sa potvrdilo koľko ľudí, toľko chutí...S výrokmi na lekárov opatrne, nakoľko to často aj oni sami čítajú...Majme nejakú úctu!