Folikuly a ovulácia

13. mar 2021

Chcem sa spytat, bola som na folikulometrii kde mi doktor povedal ze mam jeden folikul na lavej strane o velkosti 19 mm, ze na druhy den prebehne ovulacia. Ak sme mali sex cca az o den a pol neskor ako som bola u lekara je moznost ze sa zadari? Predtym sme spolu neboli kvoli sluzobke 😒 dakujem.

ki_ki2
13. mar 2021

Áno je to možné 🙂

lauritka
13. mar 2021

samozrejme... no praveze bola skor čanca o dva dni. folikul je zrely od 20mm..kazdy den rastie o 2mm a praska cca medzi 22-24.. takze ste to v pohode vystihli. este aj po ovulacii ak je styk dostatočne skoro, sa moze do tych cca 12 hodin zadarit.

autor
13. mar 2021

@lauritka mozem sa ta opytat? Ja som na druhy den co som bola u doktora mala asi poldna plodny hlien a vecer uz nebol, citila som akoby prasknutie foliku - mala som 5 min bolestivy krc aky mavam cez ovulaciu, len neviem ci je uz po ovu alebo prave zacala, nasledne sme po tejto bodavej bolesti malo o par hodin s muzom sex. Bodaj by sme ju trafili. Len vraj aj spernie dlho cestuju k vajicku.

lauritka
13. mar 2021

Nemusel.by to presne moment ovulacie. jedine meranim Bt by si zistila kedy prebehla. Urcite ste to ale stihli.uz len cakat ci to klaplo. Tak mozno im to trva par hodin.. vajko po ovulke zije cca do tych 24 hodin.

autor
13. mar 2021

@lauritka dakujem za ochotnu odpoved 🙃

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre