Prečo to nevychádza počas plodných dni?

nika11103
14. sep 2020

Dievčatá moje prosím poraďte, snažíme sa s partnerom o babo, milovali sme sa počas ovulácie presne v ten deň, pred ňou po nej, ale samozrejme aj iné dni ale v čase ovu sme to zintenzívnili . Beriem kyselinu listvovu a spolu s partnerom aj zinok a ecko . A dnes som dostala menzes som už moc zúfalá 😥 keď som bola veľmi mladá musela som podstúpiť interupciu a teraz si to strašne vycitam že možno preto nemôžem zostať tehotná 😭😭😭 je to moj trest ? Strašne ťažko prežívam tento menzes je mi zle psychicky aj fyzicky 😥😥😥

tomikejt
14. sep 2020

@nika11103 a ako dlho sa snažíte?

julka1990
14. sep 2020

v prvom rade netlačte na pílu ale užívajte si to, mali sme podobný problem ked sme tlačili nešlo to a ked prestali tak som si našla 2 čiarky 🙂

marikost
14. sep 2020

@nika11103 ak si veriaca, chodna spoved, ale k biskupovi alebo dekanovi, lebo je to vazny hriech. Ak Ti Boh odpusti, aj sama si lahsie odpustis. Mozes na cintorine zapalit sviecku za svoje babo a pomodlit sa. V nebi mas anjelika-orodovnika, mozes ho prosit.

ajka0207
14. sep 2020

@nika11103 určite to nie je trest, ale ako ti radili vyššie ak si veriaca ries to s kňazom, ak nie s psychologom. Nemáš to v sebe spracované a to nie je dobré.

jaskolka
14. sep 2020

Ako dlho sa snažíte? Presne si sleduješ cyklus, ovuláciu atď? Ono nie vždy to ide, že jedna ovulácia a bum, si v tom. Telo je trosku zložitejšie 🙂. Na druhej strane, neber interrupciu v minulosti ako trest, bohužiaľ, je to smutné, ale už to nevrátis, je podstatne, aby tvoj gynekológ o tom vedel, a pripadne problémy pri otehotneni môžu s tým súvisieť, tak aby dal aj vhodnú liečbu. Partner vie o tom? Niekedy práve psychika veľa robí, keď cítiš vinu, alebo mu to tajis a preto sa možno cítiš vinná. V každom prípade záleží, ako dlho už sa snažíte. Ak vuac ako rok, a nič, jednoznačne lekar, alebo CAR

queen_el
14. sep 2020

Bolo by velmi super, ak by sa podarilo iba preto, že ste boli spolu počas ovu, ale žial, realita je iná :D Ono v podstate aj ked to nacasujete uplne najlepsie je sanca nejakych 20-25%. A ak je to nejaky prvy druhy pokus tak prosim ta vobec neries. Ono to nefunguje tak ze chces mat babo tak otehoties. Bohuzial. Trpezlivost...a ak sa nedari dlhsie tak lekar.

dominika1994
14. sep 2020

Som na tom rovnako.... 9 mesiacov a stále nič.... Ach

asia83
14. sep 2020

@nika11103 "Museli" ste podstúpiť interupciu a vyčítate si to. Hmmm. Takže ste nemuseli podstúpiť interupciu a vyčítate si to. Nie trest, ale pokora.

evik159
14. sep 2020

K tomu potratu pozri poradnu alexis. A k tomu snazeniu plodar.sk

lauritkatesty
14. sep 2020

v jednom cykle maš šancu 15 % aj ked sa presne trafite. aj uplne zdravym parom to moze trvat rok, aj rok a pol a dokonca aj viac.. nemusi byt nikde problem, len proste štatistika nepusti. ak by si chcela byt na istom, tak si dajte obidvaja urobit nejake zakladne vyšetrenia plodnosti.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre