Test na mužskú plodnosť Veroval - skúsenosti

princess59
7. apr 2017

Ahojte, včera ma v lekárni upútal Veroval - test na mužskú plodnosť. Keďže sa nám už dlhšie nedarí tak som to kúpila že vyskúšame. Na to aby si muž mohol spraviť ten test musí ale 48 hodín abstinovať kvôli množstvu spermií. Hľadala som nejaké infošky na nete ale okrem oficiálnej stránky som nič nenašla. Tak by ma zaujímalo či to niekto z vás už vyskúšal a na základe toho šiel na spermiogram alebo tak..... Úprimne, kúpila som to skôr zo zvedavosti ale keďže toho na nete o týchto testoch moc nie je tak asi nás zvedavých nie je veľa :D :D ďakujem za akékoľvek info.

bienennest
7. apr 2017

@princess59 Ahoj, ten test nepoznam, ale ak sa snazite uz viac ako rok tak by si to mala riesit s gynekologom a tvoj manzel by mal ist rovno na spermiogram namiesto domaceho testovania.. ten je jednoznacny a vysledky su za par dni hotove. Tiez sa za to neplati. Abstinovat sa musi aj pred spermiogramom aby boli vysledky spravne. Pri domacich testoch len malokedy dostanes rovnake vysledky ako z laboratoria (vynimkou su asi len tehotenske testy), takze naco robit chybne uzavery. Okrem toho len 30% neplodnosti je zapricinenou muzom, zena je pricinou min. dalsich 30% pripadov ;) takze treba hladat u oboch.

princess59
autor
8. apr 2017

@bienennest ano toto vsetko viem a aj sa na tom pracuje, lenze ja som strasny konzument a mali ten test v lekarni pri pokladni tak som ho zo zvedavosti kupila 😂😂 len ako vidim moc zvedavych ako ja nie je... ale dakujem za reakciu.

nikusiak9
20. máj 2017

my sme ten test vyhrali, keby si ho kupim tak idem urcite reklamovat, lebo sa nezobrazila ani kontrolna ciarka a ostal komplet biely

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre