Aký názor máte na očkovanie proti Covid- 19?

cricket
16. apr 2021

Ahojte!
Mám 23 rokov, som muž. Prekonal som covid-19. Ja som mal mierne príznaky, prvý deň zvýšená teplota, potom ďalší deň ani zvýšená. Bolesti hrdla trosku, a nádcha troska, bolesti hlavy vpredu pri očiach. Celá moja rodina bola nakazená, aj starý rodičia. Moja mama (chronická chorá) a starý rodičia (onkologický chorý) mali vysoké horúčky do 38,5. Už sú zaočkovaný prvou dávkou moji starý rodičia (dostali Pfizer), a môj ocino tiež sa dal zaočkovať neska prvou dávkou, tiež dostal Pfizer. Mama ešte čaká na krvné výsledky, lebo ona je chronicko chorá, a ma niečo s imunitou. Ocino mal dobré krvné výsledky a zatiaľ žiadne vedľajšie účinky nemal po očkovaní. Neska som čítal niekde, že vedci hovoria, ze Pfizer vakcínou budú potrebné zaočkovať 3x. Neviete niečo o tom?
Ja by som sa dal tiež zaočkovať keď môžem, len ze 3x sa zaočkovať, to som prvýkrát počul.

Vy ste zaočkovaný?
Alebo sa chystáte sa zaočkovať?
Akú by ste dali?
Ja astru zenecu určite nie.
Aká je pravdepodobnosť, že neumre človek po očkovaní? A prečo umierajú po očkovaní?
Aké vedľajšie účinky ste mali po očkovaní?

cukroska
3. máj 2021

@cricket zatiaľ to myslím nie je isté, zatiaľ dva krát. Svokra ide na druhú dávku zajtra. Ja som bola dnes s mamou ako doprovod, takže som rada, že som sa dostala k Pfizer. Pri prvej nemala svokra žiadne vedľajšie účinky a my zatiaľ tiež nič. Ani ruka nás nebolí v mieste vpichu nič. Švagor sa dal Astra Zeneca (48 r.) s úplne v pohode. Žiadnu reakciu.

hiro
14. jún 2021

"Ja astru zenecu určite nie." :D Vies ze mas vacsiu sancu zomriet ked vyjdes z bytu a trafi ta blesk? Ak mas strach z Astry tak byt tebou nakupy si uz objednavam len online...

hviezdickazuzka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
scarletka34
13. nov 2021

@cricket ja som covid našťastie nemala. A ockovat sa nechcem. Celý covid mi príde jeden veľký biznis. Možno je vo svete nový vírus chrípky, ale takéto haló co okolo toho robia a nátlak na ľudí mi príde zbytočný. Môj názor nikoho nepresviecam o opaku kto sa chce očkovať nech sa dá ja neplánujem...

hviezdickazuzka
13. nov 2021

Pozorne čítajte, počúvajte a vytvorte si vlastný názor: www.rizikaockovania.sk, www.otevrisvoumysl.cz, www.infovojna.sk.

hiro
13. nov 2021

@hviezdickazuzka To nemyslis vazne? Najvacsi siritelia bludov a klamstiev...

hviezdickazuzka
14. nov 2021

Myslím. Čas ukáže, kde je pravda...

hiro
15. nov 2021

Ked niekto klame dlhodobo tak nevidim dovod aby casom prestali klamat. Ide im len o naromadenie co najviac peniazi a burcovani ludi aby si mohli pokrochkat svoje male ega.