Druhé očkovanie

laura__
12. dec 2023

Ahojte , potrebujem poradiť či je to normálne …..
mám 6 mesačného syna minulý týždeň vo štvrtok 7.12. Sme boli na 2 očkovaní v ten deň bolo všetko v poriadku druhý deň zvýšená teplota do obeda už bolo dobre no ale v druhý deň večer ako mal ísť spať no to bolo niečo hrozne začal sa mi rúcať na rukach len plač a zaspať ani za boha a oči len zatváral od únavy ale spať nie brala som to že boleli ho nožičky ale prešiel týždeň a máme stále taký problém a spánok už ani neviem čo je v noci je každú hodinu hladný (je na UM) neviem či ste mali podobnú reakciu alebo je chyba inde ? Doktor mi povedal že je to normálne že to prejde keď som mu včera volala ….

sejbipi
12. dec 2023

Môže byť. Tiež sa nám vždy malý zmenil po očkovaní. Či prestal rozprávať, usmievať sa, spávať. Akoby ho ten šok a bolesť posunuli zas o krok späť

pkgirl30
12. dec 2023

môj dostal aj febrilne kŕče

janettdamian
12. dec 2023

Ako vidíš podľa lekára "normálne" a tebe ako matke to príde normálne? Za dieťa nesie zodpovednosť rodič nie lekár (bohužiaľ), možno potom by sa k tomu inak stavali.

danielahamar
12. dec 2023

Nie je to normálne, podľa mňa ho boli hlava. Ak ma také stavy, určite smer mudr., pripadne pohotovost, že detská Vám nevie pomôcť, pripadne nechce.