MUDr. Branislav Murín, PhD.

zuzula507
24. júl 2021

Ahojte mate prosim niekto skusenost s Mudr.Murinom pri tehotenstve ale teda aj ako s gynekologom? Nemali ste pocit, skusenost zeby dr.nieco zanedbal, bol dosledny, prebehlo vsetko v poriadku najma pocas tehotenstva? Ja s nim spokojna som, pocas tehu zatial skusenost nemam..este len budem mat... ale obcas sa mi zda ked nieco nieje uplne ok nie velmi rad o tom hovori akoby nechcel mamicku vystrasit co je na jednej strane dobre ale zase na tej druhej je dobre upozornit tu zenu podla mna.A aktualne ma to zaujima najma pri tehotenstve ci upozorni aj na rizika ak nejake su a tak vas celkovy nazor na neho

cervenaruza123
24. júl 2021

@zuzula507 Chodim k nemu, bola som aj tehotna uz. Podla mojho nazoru nechce vystrasit, na druhej strane ked je problem, tak riesi. Keby hovoril vsetky podrobnosti o vsetkom, bola by som v tehotenstve vkuse v strese, snazil sa ma vzdy upokojit. Ale bolo par problemov, co sa naopak mne zdali uplne banalne a on trval na tom, ze to budeme riesit a upozornil ma na rizika a podobne. Ja som s nim bola velmi spokojna, zbytocne ma nestrasil, mohla som sa pytat na cokolvek a ked bolo nieco vaznejsie, tak mi to povedal a trval na rieseni. Pri vysetreniach si daval zalezat, vzdy mi vysvetlil co na ultrazvuku vidno, babatko trpezlivo kontroloval a vsetko mi naozaj vysvetloval.

barrilla
26. júl 2021

Ja som bola spokojná, 2x tehotenstvo

katulkagajdos
26. júl 2021

@zuzula507 ja som veľmi spokojná, je síce pravda, že som mala takmer bezproblémové tehotenstvá, ale aj keby som mala problém, nezverila by som sa inému gynekológovi. Chodila som predtým k 2 iným a to sa nedá porovnať.

mayka12
8. aug 2021

@zuzula507 určite môžeš byť spokojná. Je dôsledný a o všetkom oboznámi len vďaka Bohu šetrne. Mne raz volal po tom čo mi došli výsledky z 3 D usg. Pred tým ako mi povedal o čo ide ma upokojil aby som nestresovala. On je aj profesionálny aj ľudsky.

nika3136
8. aug 2021

Viem, ze je to starsia tema, ale napisem, mozno to pomoze niekomu v buducnosti.
Mala som vazny a neprijemny problem, pan doktor bol uzasny a len vdaka nemu sa vsetko vyriesilo rychlo a odborne. Je to naozaj skvely clovek, je sice pravdou, ze o neprijemnej teme so mnou nerozpraval s usmevom, ale je to pochopitelne. Do smrti mu budem zaviazana, keby som sa neprestahovala, nikdy od neho neodidem, uz som takeho lekara nenasla.