Praktický lekár v Košiciach

5. okt 2023

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť nejakého dobrého praktického lekára v Košiciach. Ideálne ak je poblízku RTG, labák apd. Ja som v Procare Mudr. Lakatoš, ale nie som o ňom presvedčená. Mnohí lekári neberú nových pacientov.

Ďakujem za pomoc.

ivangeline
6. okt 2023

Obvolat tych v nemocniciach?

autor
6. okt 2023

@ivangeline preto pisem tu, aby mi niekto niekoho odporucil, s kym je spokojny, rada by som ho dopytala par otazok na lekara.

ivangeline
6. okt 2023

napr ja tiez nvm ci moja nejakych este berie..Koladova.. ale je velmi fajn..prebera postupne ci uz prebrala,ani nvm po otcovi ambulanciu. Nova nemocnica.

autor
6. okt 2023

@ivangeline chodila som u jej svokrovi Koladovi. Nevyhovuje mi, ze je tam dlha cakacia doba, pridem a sedim tam 2h, chodia sa tam vykecavat starsie rocniky. Ked som chodila poobede k lekarovi, tak tiez tam boli seniori. Chodila som tam aj s ockom este... Odisla som od Koladu do Procaru. On nekomunikoval vobec elektronicky, vsetko iba telefonicky a problem sa dovolat, a ziadne vysetrenie mi neurobil, iba po 2h cakania mi vypisal listok ku specialistovi. Tak som od neho odisla. Ale neviem aka je jeho "nevesta".

ivangeline
6. okt 2023

Aha,no ja tam chodim max raz ročne. :D Nemam problem,lebo nie som chora casto.

autor
6. okt 2023

@ivangeline ja praveze mam rozne mensie pridruzene ochorenia a potrebujem chodit ku lekarovi pravidelne pripadne s nim komunikovat ohladne kontrolnych odberov apd .

poleva
6. okt 2023

Mudr.Lukačova, Kovacska...aj sestricka je super,aj doktorka, sme tam.15 rokov

taktotedanie
7. okt 2023

Zeleznicna nemocnica Dr Šalamon, vsetko co ste pisali mate pod jednou strechou skuste ci berie novych
Maju aj pevnu aj mobilne cislo, mail..