SPF pod bežný krém

4. mar 2024

Ahojte, aké konkrétne používate SPF? Mám skôr suchú pleť, veľmi mi vyhovujú veci od Ordinary - ich kyselina hyaluronova a krém Natural Moisturizing Factors. Chcela som od nich aj SPF, ale nenašla som ho, nedostupný.

wolf_
4. mar 2024

Konkrétne SPF ti neporadím, sama hľadám také ktoré by mi konečne vyhovovalo, tiež mám suchú pleť, ale poradím, že SPF nemá ísť pod krém, ale na. SPF je posledný krok.

a_alexandra_a
4. mar 2024

Neviem či je názov témy zlý, ale SPF nejde pod krém, ale NA krém. Ja tiež používam zvlášť krém a zvlášť SPF, lebo mi to tak vyhovuje, ale teda SPF ide posledné.
SPF skús z kórejskej kozmetiky Purito, alebo Beauty od Joseon.

kaja0210
4. mar 2024

Mischa modré SPF 50. Ľahké ani necítiť do sekundy že máš SPF na sebe. Dávam si vo ale až po hydratačnom kréme.

autor
4. mar 2024

Ďakujem za tipy a teda úplne najviac za postupnosť krokov 🙂 v minulosti som mala nejaké krémy už zahŕňajúce spf a teda teraz idem prvýkrát skúsiť samostatne a vôbec som nevedela, že spf ide po kréme.

muchotrafka298
4. mar 2024

Ja mam napriklad od Eucerin krem s SPF 30. Mam suchu plet, takze to pouzivam bez kremu ineho. Je to Eucerin Sun Photoaging Control. Samostatne si ine SPF ani krem nedavam, ak pouzivam toto.

123369
4. mar 2024

Tiež používam The Ordinary,ale SPF som od nich nikdy nemala, neviem moc chvály som ani naň nepočula. Ale naozaj neviem. Používam s kórejskej kozmetiky. Majú úžasné SPF. Aj tu na mk sa daj ak chceš do tejto skupiny a dajú sa tam kúpiť za super ceny od báb.

antonia15
8. mar 2024

Missha 45 ...ak lacnejšiu verziu Revox SPF