Bolesť prsníkov pri kojení

gabika711
27. mar 2016

Ahojte žienky, mamičky, idem si sem znova po radu. Kojim moju malú len 2 deň, pekne sme sa naučili prisat, síce cez klobuciky, pretože moje bradavky jej boli veľmi veľké tak sme si trošku pomohli. Ale dnes v noci ako som ju kojila a ťahala tak to bolelo stále viac a viac a vlastne aj stále bolí. Čo by na bolesť najlepšie zabralo ?? :( ďakujem za každú jednu radu....

pribinak
27. mar 2016

Si este v nemocnici? Popros o radu sestričky ci laktačnu poradkyňu, aby skontrolovali ci je babatko dobre prisate, ci ma okrem bradavky aj dvorec v pusinke, aby satie bolo efektívne

Takto je tažko radiť, to treba vidiet

esterba
27. mar 2016

@gabika711 a kup si cisty lanolin na upokojenie (dvorcov, nie seba, ty si daj cerstvu stavu a medituj, ked bude spat 😉 )

gabika711
autor
27. mar 2016

@pribinak neni prisata aj k dvorcom pretože mám na bradavke klobucik keďže moje prso je na jej ustocka príliš veľké tak nám sestrička doniesla klobucik a pomohol mala mi bez klobucika netahala vôbec nič....problém je ten že to bolí keď ťahá, hovorila som sestrickam a povedali že si mám dať teplú sprchu a vymasirovat si ich.

milota164
27. mar 2016

zaciatky su tazke, treba skusat nahrievat aj lampou a v sprche a natierat bradavky po kojeni. Ja som pouzivala Bepanthen, pomahal mi na bradavky a pouzivali sme ho aj na zadocek .