Kam na prvý skríning v Liptovskom Mikuláši, Ružomberku?

14. mar 2024

Ahojte dievčatá, som v 7. týždni tehotenstva a gynekológ mi odporučil už teraz obvolať si termín na prvotrimestrálny skríning na genetické testy. Všetkých doktorov mám v Žiline, ale žijem v Liptovskom Mikuláši a nemám vôbec prehľad v týchto ambulanciách. Keďže aj priateľ je z LM a nechcem ho trepať po práci do Žiliny, tak hľadám niečo v LM alebo RK. Našla som na nete Gynscreen, kde toto vyšetrenie robia, ale obraciam sa aj na vás a na vaše recenzie 🙂 Budem vďačná aj za iné ambulancie, vaše skúsenosti, poprípade aj cenu, keďže toto vyšetrenie poisťovňa neprepláca. Ďakujem

hiuna18
14. mar 2024

Ja som bola v gynscreen a spokojnosť, zobrali ma ešte v ten deň keď som volala, potrebovala som to pre genetickú ambulanciu.

blackbutterfly
17. mar 2024

Určite Gynscreen. Doktorka aj sestrička sú perfektné, všetko vysvetlia, taktiež urobia termín aj mimo ambulantných hodín keď je to súrne. Ja som bola rada, že sme sa nemuseli trepať do Martina, ale že sme to mali rovno pod nosom. Priateľ sa dokonca tešil, vždy keď sme tam mali ísť. A doktorka má robenie 3D ultrazvukov ako hobby, takže je do toho naozaj riadne zažratá a stále sa v tom dovzdeláva keď má možnosť. Cena za 1.trimestrový screening, bola 50 eur.

autor
19. mar 2024

Ďakujem dievčatá, zajtra sa hneď objednávam 🙂