Kedy začali vaše deti vnímať leporelo?

seemani
9. feb 2014

ahoj malý má 6.5 mesiaca a začali sme čìtať rozprávky a ukazujem mu lepolerá kde sú obrázky zvierat a vždy mu poviem aké je to zvieratko a aký zvuk vydáva..malý ma pozoruje a chvílu ho to aj baví.chcem sa spýtať kedy ste vy začali takéto spestrenie a kedy vaše detičky vedeli sami povedať alebo ukázať vydať zvuk? no proste kedy ste si všimli že si niečo s toho zapametali?

drobcek26l
9. feb 2014

@seemani Nášho to začalo zaujímať až tak okolo roka asi tak v 13 mesiacoch už vedel ukázať o aké zvieratká ide. ale myslím si že až tak akože riadne sa o to zaujímať sa začal až teraz v 18 mesiacoch. To už číta knižky skoro stále

euka210
10. feb 2014

nas dostal knihu od narodenia, taku cierno bielo cervenu, a velmi rad sa na nu pozera 🙂 A prvy reagoval a vedel povedat ako robi zvieratko okolo 10m.

sisita999
12. feb 2014

nasa ma 9 mesiacov a ma knizku pre babetka a ked sa jej spytam kde je kacicka tak na nu pacne...hä,hä, takze sa oplatilo to tie mesiace opakov a to som si len nahodou vsimla ze to ovlada....potesi to

azbestica
12. feb 2014

nasa ukazovala asi tak asi v 8 mesiacoch, ale to bol podla mna skor nahoda lebo vedela ukazat len 3 obrazky ktore sa jej pacili a tak ozaj vedela ukazovat a aj napodobnit psa asi okolo 10-11 mesiaca a to uz hned aj povedat havo potom dlho dlho nic ziadne nove slovo .....a teraz nehovori havo ale hava 🙂)

sunshineka
12. feb 2014

A to ti pekne sedi?lebo vacsina v tomto veku nevydrzi pozerat a chce len ozuzlavat