Popôrodna depresia 3 mesiace po pôrode.

5. feb 2020

Ahojte ....asi ma chytla po 3 mesiacoch poporodna depresia...uz sme konecie mali nejaky vecerny rezim ale posledne dni je mala ako maly satan 😢😢😢 cez den nechce vela spat...pri kojeni potaha asi 3 minuty a zacne sa neskutocne nervovat🙄 dnes revala ona revala som aj ja....hotova som uplne s nervami na konci citim sa ako strasna matka

eriksonka1234
5. feb 2020

Si ta najlepšia matka pre svoje dieťa a ona ta potrebuje, niekedy bábätká plaču ani nevedia prečo, Moja tak plakala 1,5 mesiaca večer v kuse od 21.00 do 23.00,potom to samé prešlo a bolo z nej spokojne bábätko. Ma ti s ňou kto pomôcť? Ak to nezvládas, navštív psychológa, nech ti pomôže.

mirpet
5. feb 2020

Moze to byt aj dojcensky strajk....v tomto obdobi typicke

dzejsik
5. feb 2020

neskusis pred spanim UM aspon cez cievku? mozno sa naje a oddychnes jednu noc

autor
5. feb 2020

Myslim ze som to len potrebovala dostat zo seba von 🙂 mrzi ma to ze som bola taka nervozna a stratila nervy...

miskahryzka333
5. feb 2020

To nieje depka ale skor si nevyspata .Ja som mala take dieta bolo to neunosne ,nespal,nejedol ,v jednom kuse plakal.Ja nevyspata nervozna unavena jak matoha som chodila.
Nemalo to konca a vyspala som sa asi az ked mal 2 roky.Nic som si z toho neuzila a merada na to spominam.Bolo to hrozne ale prejde to.

biela_sova
5. feb 2020

Neb9j, prekonas to. Skor k tomu kojeniu, to by mohol byt problem. My sme mali tento scenar a nakonoec bol hladny, lebo mal kratke perove uzdicky v puse, zle sa prisaval a tym padom zle tahal mlieko a bol hladny... prisli sme na to tu, odfot jeho otvorenu pusinku s jazykom hore, aby bolo vidno spodnu jazykovu uzdicku, a pridaj otazku na skup8nu Zdravotnici na MK su tam baby zubarky a laktacne poradkyne v jednom, vudu Ti vediet poradit a rpipadne odporucot riesenie. Nam sa odvtedy zmenil zivot maly spinka celu noc a ja som.svieza 🙂