Aké knihy pre 5 ročné deti?

zuzana.dry
30. jún 2011

Ahojte, potrebujem poradit...potrebujem nakupit ozaj kvalitne knihy, omalovanky a encyklopedie pre 5-rocne deti...ake mi mozete odporucit na zaklade vasich skusenosti? Potrebujem nazov a autora...dakujem

xlucia
30. jún 2011

@zuzana.dry vesela kniha pre predskolaka od matys, a vobec skoro vsetky knihi od nich a tiez od moja prva knha predskoláka a prvaka, vyr. svojka a vskoro vsetky od nich

syslica
30. jún 2011

@zuzana.dry Pracovné zošity od vyd. Maquita, www.maquita.sk al. www.predskolak.sk, schválené ako pomôcka pre ISCED predprimárne vzdelávanie. Starší syslík s nimi pracoval v škôlke, práve som ich objednala aj neterke.

titkovamiriam
30. jún 2011

http://www.nomiland.sk/data/subory/katalog/prac...
akurat vcera Marek doniesol zo skolky co celý rok pracovali 🙂

zuzana.dry
autor
30. jún 2011

Dakujem velmi pekne...
uz aj objednavam...

gretkab
30. jún 2011

Ja mam rada z vydavatelstva Svojtka (www.svojtka.sk) - my mame niekolko a vsetky su super.

titkovamiriam
30. jún 2011

a fotečky

iemzm
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moje123
9. máj 2015
Používateľ moje123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moje123.

Doporučujem http://www.egmont.cz/kategorie/omalovanky/. My odtiaľ máme Veselé úlohy s Mášou a medveďom a Máša a medveď Hurá do školy a synovi sa to strašne páči. A majú tam aj pekné encyklopédie, my máme o zvieratkách.

karolinka789
7. júl 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

Výborné sú veľké knihy zábavy - kúpite ich v mnohých podobách s viacerými postavičkami z rozprávok - sú tam rôzne úlohy, vymaľovávanky, nalepovačky a pod. Dieťa sa pri nich zabaví a zároveň rozvíja jemnú motoriku

terinka015
3. dec 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Z encyklopédií doporučujem Disney Báječný svet zvierat

barca1205
26. dec 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

Výborné sú knihy pre predškolákov - zoženiete ich v každom kníhkupectve 😉