Akú školskú tašku pre prváčku?

marika0306
2. feb 2019

Ahojte mamicky. Ked ten cas rychlo leti a nasa dcera je predskolacka tak som sa trosku zacala zaujimat o skolske tasky. A zbieram infosky a rady aku vybrat 😊

duun
2. feb 2019

My sme vybrali z TOPGALU. Bola najľahšia z dostupných, synovi sa páčila, ergonomická, dosť veľká a nechcela som klasickú pevnejšiu aktovku. Nosí ju aj ako druhák, taška má za sebou teda 1,5 roka používania a je pekná, nič z nej neodpadlo, nepokazilo sa, neošúchalo sa. Veci sa mu do nej zmestia všetky (nosí tam v zime aj zateplené nohavice na výmenu do družiny von). Ak sa zmestia veci, bude dobrá aj ďalší rok - dizajn nie je tak "rozprávkový" aby sa zaň starší chlapec hanbil. Nevýhoda - sú to drahšie tašky, vtedy okolo 60e, v akcii sme kúpili za cca 45 tuším. V škole ju nosí pár detí z triedy (min. u 6-7 z 23 som ju videla), majú ale toľko dizajnov, že som veru ešte nevidela rovnakú (čoho som sa bála, aby si ju nevymieňal).

jumama
3. feb 2019

Topgal ma dva druhy, tie pre prvacikov su o cosi lahsie ako tie pre tretiakov. Pretoze nemaju kovovu konstrukciu v chrbte a maju o prepazku menej v strednom vacku. Nasa si v prvej triede vybrala taku ciernu s kvietkami, tretiacku, Moj typ bola ina, taka detskejsia, ale napokon sme koncom druhej triedy kupili aj tu moju. Teraz je tretiacka a stale su obe tasky skoro ako nove, ciernu sim aj dva razy prala, pretoze jej vytiekli maliny, caj a pod. do nej. Tu nosi viac a tak uz su na nej trosku osuchane take tie v tme svietiace biele pruzky. Casto si deti vyberu aktovku s rozpravkovym motivom a potom uz v druhom rocniku ju nechcu, uz sa hanbia, ze uz su velki na rozpravky. Nasu som cestou do skolky nabadala nech pozoruje deti, ake maju tasky a pomaly rozmysla, aka by sa jej pacila a vyber som nechala na nu, ja som si vybrala len to ze to bude od Topgal.

evafest
3. feb 2019

@marika0306 My sme spokojní s Topgal, máme od 1.ročníka, teraz je Bianka tretiačka a stále ju nosí.Moje krstniatko, tiež tretiačka, majú Herlitz,ale už kupovali druhú.

marika0306
autor
3. feb 2019

@duun noo nechcem nechat tomu vyberu uplne volnu ruku mojej dcere. Tiez nechcem tie rozpravkove motivy. Omrzi ju to a len preto tasku urcite vymienat nebudeme.

yvana74
3. feb 2019

Dobry den. Ma niekto skusenost s batohmi beckmann? Dakujem

marika0306
autor
3. feb 2019

@evafest aj sestra moja kupovala pri prvom a teraz aj pri druhom kupuje topgal

s1m.one
3. feb 2019

ahojte dievcata, tiez sa necham inspirovat 👍

katkahs
3. feb 2019

@marika0306 tiez mame topgal, ale taku, co je vhodna od prvej az po siestu triedu (najviac pre druhu-piatu). Dcera je vyssia, takze ju mala dobru uz od prveho rocnika. Teraz je tretiacka a taska je stale pekna. Vybrali sme taku tmavu s kvetinkami. Syn pojde tiez tento rok do skoly a kupime mu tiez topgal, taku velkost ako dcere. V konecnom dosledku som jej tasku rano i poobede nosila ja ☺️

marika0306
autor
3. feb 2019

@katkahs pozerala som medzi z tychto https://www.topgal.sk/skolske-tasky-do-2_-a-3_-...
aku ma vasa dcera?

marika0306
autor
3. feb 2019

@katkahs dcera je drobna, ale tiez si hovorim,
ze sama to nosit nebude a zase radsej kupim kvalitnejsiu a nie kupovat kazdy rok...

katkahs
3. feb 2019

@marika0306 https://www.topgal.sk/skolske-tasky-do-4_-a-5_-... takyto styl ma, ale iny vzor, ten sa uz nepredava 🙂

katkahs
3. feb 2019

@marika0306 synovi sa paci tato zatial https://www.topgal.sk/skolske-tasky-do-4_-a-5_-... uvidime, ci si to este nerozmysli. Tiez dufam, ze ju dlhsie ponosi. Ale tieto tasky su dobre, aj v okoli ich vela deti ma, vydrzia dlhsie.

marika0306
autor
3. feb 2019

@katkahs tato sa aj mne paci. Bud tato alebo taka gulickova tam je. Farebne gulicky...

marika0306
autor
14. mar 2022

Ahojte. No tak uz sme kupili na kolieskach lebo dcera to nevladala nosit. Maju mat tazku 10% z vahy dietata. Ona to mala o dost tazsie. Aj ja som mala co robit ked sme isli zo skoly peso.Takze som to zrusila. Inak topgal je top. Prali sme ju uz x-krat a farby su stale krasne a nie je poskodena. Na druhy stupen ju este ponosi. Motiv je neutralny. Nie detsky. Ziadne vily, ani barbie ani nic podobne...