Tenisky z Pepca na behanie

26. júl 2023

Baby je to taký prehrešok? Kúpiť tenisky z pepca na beh? Kamoška má vysmiala, že to radšej nebehat vôbec..ako v takých teniskách..
Je pravda že o kvalite tam nemôže byť reč , taká blbá nie som aby som to nevedela, sú pekné na pohľad nič viac..
Avšak nezarábam , mám malé dieťa a veľmi som pribrala..neubehnem 10km a ani neviem či ma to bude baviť pravidelne a či budem môcť ..zo začiatku dám Max 2 km spojených s rýchlou chôdzou..
Ak by ma to chytilo , tak budem šetriť na kvalitné ..čo si myslíte? Je to taky prehrešok? Ďakujem

ghelena
26. júl 2023

ja by som kúpila, daj foto

ghelena
26. júl 2023

ja som si teraz kúpila lacné Adidasy a bolia ma z nich prsty....takže značka nemusí byť výhra

irusa
26. júl 2023

koľko si za ne dala ?

autor
26. júl 2023

@irusa
@ghelena baby ešte som ich nekúpila len som videla, spomenula kamarátke a ťa hneď že radšej nech ani nekupujem ..ale láka ma to aspoň na chvíľku ..

irusa
26. júl 2023

napíš prosím ťa cenu

autor
26. júl 2023

@irusa okolo 12 tuším stali

ghelena
26. júl 2023

43,50 s poštou

ghelena
26. júl 2023

také čierno-zlaté, keďže som chcela so zlatou farbou tenisky, tiež som chcela behať a teraz ani chodiť v nich neviem.....

irusa
26. júl 2023

Nedala by sa za tenisky z pepca 12 €

pribinak
26. júl 2023

Pozri radšej v Decathlone

hladamematku
26. júl 2023

urcite nie!!!

basullinka
26. júl 2023

Ja by som si radšej kupila kvalitnú obuv určenú na beh, najmä ak ideš behať na betóne. Nemusíš ísť ani do tých najdrahších obchodov kupovať značky, ale určite by som šla skôr do Decathlonu ako Pepca.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sajmonka_1216
26. júl 2023

ja by som si kľudne kúpila aj z pepca...ale aj decathlon má niekedy fakt lacné kvalitné tenisky..prípadne pozri na v....... ja som si tam našla nové tenisky ešte s visačkou z decathlonu za 8€

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
26. júl 2023

Mna zaujalo "nezarabam"

Ale snad zaraba manzel, nie? Ty mu umoznujes chodit do prace a prichadzas o svoj plat, tak vobec tak nerozmyslaj, ze nezarabas

la_dolce_vita
26. júl 2023

Z vlastnej skúsenosti viem, že je dôležité, v čom beháš. Ale uznávam, že na začiatok netreba priveľa investovať, ešte nevieš, či ťa to bude baviť dlhodobo. Tiež by som skúsila Decathlon alebo Lidl. Je to cenovo dostupné aj pre začiatočníkov.

vondolina
26. júl 2023

pokiaľ zatiaľ ani nevieš, či ťa to chytí alebo nie, tak ja by som ich kúpila. na vyskúšanie a na tých pár km ti budú podľa mňa stačiť. a ako hovoríš, ak ťa to chytí, tak si kúpiš lepšie. ale zase nie je záruka, že drahé tenisky budú kvalitné a pohodlné.

zuzidr
26. júl 2023

skús možno lidl ( niektorí ich chvália) alebo aj na bazáre veľa žien kúpi tenisky na behanie a nesadne im veľkosť a po 1-2 behaní predávajú

leskovael
26. júl 2023

Ja som na začiatku prvé 3tyzdne behala v teniskách, ktoré na beh ani neboli určené, len boli pohodlné 😉 dnes keď sa hecnem, mám energiu a čas, zabehnem 12km 😉 takže je úplne v poriadku si na začiatku kúpiť lacné tenisky! Akurát rada do budúcna, ak ťa to bude baviť a budeš behať, vyber si potom kvalitnú obuv určenú na daný terén, ktorý budeš budeš behať. Kúp jedny a kvalitné. Je to naozaj rozdiel a pri pravidelnom behu je dôležité tlmenie a podobné veci. Ale na začiatok sa rečami kamošky absolútne netráp.

malapepka
26. júl 2023

Ja som si kupila turisticke topanky v Lidli a su uplne perfektne. Stali cca 15e. Isla som s nimi po suchom, mokrom, skalnatom, betonovom terene a vobec ma neboleli nohy, nesmykalo sa, noha celu turistiku v pohodli.
Vyskusaj si tie topanky a ak je ti v nich dobre, noha tam drzi, tak kup. Ak ti tam ale cokolvek prekaza, tlaci, noha nesedi, nekupuj.

lucik194
26. júl 2023

urcite nekupovat

na beh treba naozaj bezecke tenisky, nie len akoze tenisky

chces aby Ti odišli kolena, clenky, chrupavky len kvôli zlym teniskam.....?

1gramofon
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
26. júl 2023

@zuzanockamt decathlon, na rozdiel od inych obchodov ma v popisoch vyrobkov uvedenu aj "kategoriu", pre ktoru je dana vyrobok urceny. A ma aj "vyssie" triedy vyrobkov pre vykonnych sportovcov. No a este, na rodiel od mnohych inych obchodnikov ma v popise uvedene aj na aky sport alebo cinnost je vyrobok urceny. Takze ako niekto kupi tenisky len podla toho ake sa mu pacia a pritom su to halovky a ide v nich behat do lesa, tak jasne, ze mu nevyhovuju a zoderu sa.

maca1984
26. júl 2023

Nekúpila by som. Ak by som teraz nemala na kvalitné bežecké tenisky, tak by som si šetrila.
Kašlať na dizajn, ale členky, kolená atd aby netrpeli.

evaachesa
26. júl 2023

Ani ja by som si nekúpila tenisky z pepca ani za 12€. Kúpila som si kvalitné Nike bežecké topánky za 13€ už aj s poštou z nemenovaného bazára a úplne nové. Skús ísť týmto smerom. 😉

mija199
26. júl 2023

Odporúčam radšej Decathlon.

anjelikdianka
26. júl 2023

V Decatlone sú topánky/tenisky za super cenu a sú takmer nezničitelné.Ja detom aj nám kupujem už iba tam ci na telesnú,na doma alebo turistické na túry.Syn od malička bol zničitel topánok a odkedy sme mu začali tam nakupovať tak topánky ešte v nositelnom stave zdedil po nom aj krstný syn.

diewcatqoo
26. júl 2023

Pokial zatial len planujes behat a vydrzi ti to tak dlho ako parkrat mne (rozumej, po dvoch behaniach som sa na to vykaslala), tak ti stacia aj tenisky z Pepca.
Pokial ti to behanie vydrzi dlhsie, budes videt sama, ze sa ti v nich nebeha dobre. Budu ta boliet spodky chodidiel, pripadne prsty alebo paty, zle sa ti bude naslapovat... Vtedy uznas sama, ze asi nebolo dobre kupit taketo tenisky.
Inak teda nie je vzdy pravidlom, ze cim drahsie, tym lepsie, pokial sa pohybujes v relacii do 100 Eur. Ja som zatial najlepsie tenisky kupila z Decathlonu za necelych 30 Eur. Ale som si vedoma toho, ze ak by som vysolila viac ako 100 Eur, asi by to bolo zase o level vyssie (viem podla tenisiek, ktore ma manzel), no tolko do bot investovat nemienim. Decathlon tenisky drzia uz 4 roky 🙂