Vaše skúsenosti s Nutrimama Profutura

konik_testuje27.4.2020

Nutrimama Profutura sú produkty, špeciálne vytvorené podľa potrieb dojčiacich žien. Dojčiaca žena má oproti bežnej žene v reprodukčnom veku o 20% vyššie výživové nároky. Tieto produkty boli vyvinuté na základe 40-ročného výskumu materského mlieka a sú k dostaniu v dvoch formách a to mliečny nápoj s vanilkovou príchuťou a cereálne tyčinky čokoláda & brusnica alebo malina & brusnica. My ideme testovať cereálne tyčinky čokoláda & brusnica 🙂

V období materstva mamička zvyčajne nemá čas, lámať si hlavu s tým, čo bude kedy jesť a v akom množstve. Všetku svoju pozornosť sústredí na nového člena rodiny. Pre dojčiace ženu je však veľmi dôležité, aby dbala na svoje správne stravovanie, pretože živiny, ktoré prijíma, nevyužíva len pre seba, ale čiastočne prechádzajú aj do materského mlieka a tým aj do bábätka.

Prečítajte si skúsenosti a recenzie našich používateliek 🙂 Tešte sa na ich názory! Bude to zaujímavý test.

Viac o Nutrimama Profutura tu: https://www.nutriklub.sk/produkty/nutrimama-pro...

#test_nutricia

   Kto by to na mňa povedal, že od testovania kozmetiky sa vrhnem rovno na testovanie sladkostí? A to nie len tak obyčajných. Nutricia totiž prišla s novinkou - Nutrimama výživné tyčinky pre kojace matky. Nájdete ich v 2 príchutiach. Brusnica s malinou a brusnica s čokoládou. Ja som testovala túto druhú verziu.

   A keď hovorím že výživné, tak naozaj výživné tyčinky. Veď pozrite na zloženie. Nájdete tam mnoho vitamínov, minerálnych látok i energie. Musím priznať, že keď som nestihla raňajkovať, siahla som po tejto tyčinke a zasýtila ma až do obeda. A to je veru výhoda, keďže život matky nie je vždy najjednoduchší. Aby ste mali mlieko, musíte sa starať aj o ten svoj žalúdok. Navyše sa nemusíte báť že by ste niečo pribrali, keďže tyčinka neobsahuje toľko sacharidov, koľko ktorákoľvek čokoládová, alebo müsli tyčinka.

   Podľa škatule už jedna tyčinka zaručí dostatok potrebných látok pre nás oboch na jeden deň. Dokonca nám posilňuje imunitu, keďže výrobok obsahuje i kyselinu l-askorbovú (vitamín C).

  Počas testovania som mala tráviace problémy a kúty na ústach ktorých sa akosi od konca tehotenstva neviem zbaviť. Vždy sa mi spraví na jedne strane, potom na druhej a potom sa to hojí. Teraz sa mi robila 1 strana. Je zaujímavé že už pri konci tohto testovania sa mi to začalo hojiť až nakoniec zmizlo, bez rozšírenia na druhú stranu. A navyše problémy s trávením sa viditeľne zlepšili. Myslím že sa môžem tejto tyčinke poďakovať. Problémy pravdepodobne nastali nedostatkom výživných látok.

   Teraz k samotnému testovaniu. Zo začiatku sa mi tyčinka zdala úplne obyčajná. No keď som mala už takú tretiu, zachutila mi. Schrúmala som ju asi za minútu a dala by som si ešte ďalšie dve. Ale pozor, výrobca odporúča neprekračovať denné dávkovanie, čo znamená nezjesť viac, ako jednu tyčinku za deň.

   Čo sa týka chuti, pripadá mi ako müsli tyčinka, len obohatená o výživné látky. Kto má rád sladké, nech si dá túto. Komu vyhovuje viac jednoduchšia, menej sladká varianta, nech si dá brusnicovú s malinou.

   Tip na záver. Keďže v období testovania boli horúčavy, skúsila som dať tyčinku na pár hodín do chladničky. Musím povedať, že som si ju dlhšie vychutnávala a neschrúmala som ju hneď. Bola tuhšia a osviežujúca. Odporúčam.


   Túto recenziu napokon ukončím nejakými fotkami. 🙂

#test_nutricia


Nutrimama Profutura od spoločnosti Nutricia

         #test_nutricia  Každodenný stres a chaotická doba, vplýva na náš životný štýl, no v prvom rade na naše zdravie. Preto si musíme vybrať to najlepšie, čo sa na našom trhu nachádza. Nutrimama Profutura od spoločnosti Nutricia je produkt vyvinutý pre dojčiace mamičky, ktoré chcú pre svoje detičky to najlepšie, a tak isto pre seba.Je to fenomenálna musli tyčinka, ktorá vlastní mnoho pozitív: 

  • Lahodná chuť a vôňa so sušenými brusnicami a kúskami čokolády na vrchu, čiže pre nás mamičky, obľubujúce sladké dobroty, je to zdravá a výživná náhrada. 
  • Kvalitný obal, z hrubého materiálu, vhodný do týchto teplých slnečných dní, čiže ju možme vložiť do ktoréhokoľvek zákutia našej kabelky. 
  • Je to vytamínová bomba, to znamená ze bola navrhnutá expertami na výživu pre kojace matky, aby spĺňala dodatočné nároky práve v období kojenia. Len jedna porcia denne zaistí 10 najdôležitejších živín potrebných pre matku aj dieťa.  (DHA dokosahexaenová mastná kyselina zo skupiny omega-3, železo, zinok a kyselina listová, jód , biotín, vitamín B D B6 a B2, )
  • Taktiež je to super maškrta, pri nedostatku energie, kedže energetická hodnota je 1560 kj/100g , tyčinka úplne pokryje chod desiaty alebo olovrantu, čo ja veľmi oceňujem, nakoľko MY, mamičky toho času máme ozaj málo.      Ďakujem spoločnosti Nutricia, že som bola vybratá do tohto testu, a môžem sa podeliť o môj názor na tieto produkty. Musli tyčinky sú jedným slovom ÚŽASNÉ, už teraz viem, že sa stanú mojom každodennou raritou. Zbožňujem sladké a odteraz zbožňujem tyčinky Nutrimama pro futura. K mliečkam, ktoré som dostala ako darček, tak isto nemám čo vytknúť, možno mi trošku prekážala chuť, nakoľko vňom je cítiť rybý olej, ale tej je zdravý, takže sa to dá prehltnúť. Tieto produkty len a len odporúčam. 

Zdravá maškrta pre všetky mamičky


Ako každá mamina - či už zabehnutá alebo sa čerstvo prispôsobujúca  - aj ja som chcela pre svojho drobca  len to najlepšie v najkrajšom období života. Kojením dávame to dôležité, čo naše dieťaťko potrebuje. Nutrimamu som osobne objavila pár týždňov po pôrode - referencie mi poskytla aj jedna známa, ktorá je tiež maminou, ale skôr ako ja - o necelé tri mesiace.


Veľmi ma potešilo, keď som dostala možnosť otestovať tyčinky Nutrimama a napísať o tom pár riadkov pre ostatné mamičky, ktoré o tejto možnosti doplniť baterky ešte nevedia.


Toto testovanie trvalo 10 dní - i keď v mojom prípade trvá už skoro 8 mesiacov 🙂


Domov mi prišiel balíček, ktorý obsahoval dve balenia tyčiniek Nutrimama Profutura s príchutou brusinky s čokoládou. Jedno balenie obsahovalo päť cereálnych tyčiniek - 5x40g. Ako darček boli pribalené aj dve vzorky  mliečneho nápoja s príchuťou vanilky. K balíčku nechýbal ani list s pokynmi ako testovať a malý letáčik s informáciami o daných produktoch.



Obal tyčiniek je pevnejší - keď som bola veľmi hladná a nestíhala obed, bol to trošku problém rozbaliť tyčinku :D. Na druhej strane zasa obal vydržal nájazd drobca, ktorý ako inak všetko chytá a snaží sa žužlať, rozbalovať, žmoliť atď. :D Veľkosť tyčiniek je veľmi praktická - stačí malé vrecko v kabelke či taške na kočík alebo len tak hodiť do držiaka na pitie na kočiku - moja polovička tomu hovorí držiak na pifko a radlera :D.

Chuť tejto úžasnej maškrtky je jedinečná :P. Brusinka s čokoládou je dobrá varianta aj pre tie najmlsnejšie mamičky 🙂. Kúsky brusinky a čokoládky dodávajú cereálnej tyčinke okrem dôležitých vitamínov a minerálov aj sladké potešenie🙂. Na krabičke od  tyčiniek je uvedené zloženie a dávkovanie. Odporúča sa spapať jedna tyčinka alebo vypiť jeden mliečny nápoj Nutrimama Profutura denne.


Dojčiace mamičky počas tohto obdobia majú zvýšený výdaj energie až o 20%. Preto je veľmi doležité tento výdaj energie nejakým spôsobom doplniť. Najzdravšia varianta je práve Nutrimama Profutura tyčinky alebo mliečko. Obe varianty obsahujú mastné kyseliny skupiny omega3 (prospieva k normálnemu vývoju mozgu a zraku u kojeného dieťaťka), železo-zinok-kyselina listová (pre správnu funkciu imunitného systému), jód-biotín-vitamín B1 (správne fungovanie metabolizmu), vitamín D (udržanie normálneho stavu kostí a zubov dojčiacej mamičky) a v poslednom rade vitamíny B2 a B6 (znižuje sa miera únavy - mamičky dobíjajú baterky :D...).


Za seba môžem povedať, že Nutrimama Profutura tyčinky sú mojou stálou súčasťou počas kojenia už skoro 8 mesiacov. Skúsila som aj príchuť cereálnych tyčiniek brusinky s malinou a vrelo odporúčam. Brusinke a čokoládke musím vytknúť, že tyčinky sú len posypané čokoládou, čo je v letných horúčavách dosť nepraktické - topenie čokolády. Skôr by som privítala zakomponovanie čokolády dovnútra tyčiniek. Mliečny nápoj Nutrimama Profutura s príchuťou vanilky mi zo začiatku veľmi nechutil, keďže som cítila  rybí olej - taká malá vychytávka pre mamičky - prášok zaliať teplou vodou a primerane teplé vypiť do dvoch hodín maximálne (pachuť rybieho oleja nie je taká výrazná ako keď sa prášok zalieva studenou vodou). Ale je to čisto o zvyku.

Celkovo sú tyčinky praktickejšie, pretože si ich môžem zobrať kdekoľvek - na plávanie s drobcom, do prírody, na dlhé prechádzky, na celodenné výlety k babke :D lenošenie pri bazéne alebo pri dobrej knihe na hojdačke, keď drobec spí :P.


Tyčinka som si vždy kupovala v DM-ke, kde mali viackrát na ne akciu - nejak 3,15e, ale dajú sa kúpiť aj lekárniach - ja som mala šťastie, že máme skvelú tetu lekárničku, ktorá objedná všetko, čo mladé mamičky potrebujú či pre seba alebo svoje ratoslesti 🙂


Každá mamička si zaslúži pre seba a drobca len to najlepšie a práve Nutrimama vie ponúknuť všetko potrebné v chutných tyčinkách, ktorým neodolá žiadna maškrtníčka 🙂


#test_nutricia

Tyčinky Nutrimama

Tak a sme dotestovali #test_nutricia a radi by sme sa podelili s našimi skúsenosťami (teda aspoň ja kým Alex spokojne spinká🙂).




Pred dvoma týždňami sme dostali očakávaný balíček od Nutricie, ktorý obsahoval dve balenia tyčiniek Nutrimama s brusnicovočokoládovou príchuťou, v každej bolo päť tyčiniek na desať dní testovania a malý darček v podobe mliečnych nápojov Nutrimama navyše.  Bola som veľmi rada, že ma vybrali do testovania, keďže produkty Nutricie poznám a som aktívnym čitateľom článkov v Nutriklube. Pochvaľujem si obsah i odbornosť článkov v Nutriklube preto dúfam, že i produkty tejto značky budú kvalitné a prospešné mne i Alexovi.




Alex má teraz štyri mesiace a rastie závratnou rýchlosťou. Lekárka ma v prvej poradni informovala, že do pol roka by mal mať Alex dvojnásobok pôrodnej váhy, my sme túto métu však prekonali už teraz. Do troch mesiacov sme Alexa ani vôbec nedokrmovali, posledný mesiac bol však pre mňa ťažký, chvíľami som mala pocit, že kŕmim vysávač a chvíľami sa Alex menil na kopajúceho a škrabajúceho tigra, ktorý odmietal čo mu ponúkam. Dojčenie s bojom každú hodinu a pol sa prejavilo na mojom psychickom i fyzickom zdraví, občas som mala pocit, že už naozaj nevládzem, ale nechcela som sa vzdať dojčenia, veď to je najlepší vynález prírody – kŕmič, ukľudňovač a uspávač v jednom a ešte i zadarmo. Tyčinky Nutrimama som sa teda rozhodla testovať s očakávaním, že mi pomôžu v mojom boji o pokračovanie dojčenia – výsledok si nechám na záver môjho príspevku🙂.


Mám rada dôslednosť i štruktúru, preto som si pri testovaní stanovila tri oblasti na testovanie (obal tyčinky, obsah tyčinky a prínos tyčinky) a priradila som si testovaciu škálu ku každej oblasti.  Začnem s obalom a postupne popíšem každú oblasť.


Obal tyčinky

Celkové hodnotenie***

Škála - * - nevyhovujúca praktickosť a dizajn obalu, ***** - najkrajší a najpraktickejší obal aký poznám


Nerada dávam priemerné ničnehovoriace známky, ale teraz som sa musela uchýliť k hodnoteniu v strede škály, pretože obal má pre mňa jednoznačné plusy i mínusy.


Plusy

  • Krabička má príjemný dizajn a kvalitné grafické spracovanie, z obalu je na prvý pohľad jasné, že ide o produkt pre dojčiace mamičky, obrázok tiahnuci sa pozdĺž krabičky asi znázorňuje DNA, čo navodzuje pocit, že ide o produkt, ktorý prispieva k správnemu vývoju dieťaťa a fotka s brusnicami, čokoládou a tyčinkou dáva jasnú informáciu o príchuti
  • Oceňujem kvantitu informácií o produkte na obale. Obal popisuje nielen nutričné hodnoty, ale popisuje i 10 živín, ktoré obsahuje tyčinka a ich prínos.
  • Celkovo vonkajší obal pôsobí dôveryhodne a sľubuje veľký prínos produktu pre dojčiace mamičky

Mínus

  • Jednoznačným mínusom je pre mňa obal samotnej tyčinky. Je podľa mňa už dosť neekologické, že sú tyčinky balené dvojmo – do vlastného obalu a ešte i do krabičky, no ale navyše je obal z veľmi hrubého materiálu, vyzerá ako hliník (ako zvnútra Tetrapak), predpokladám, že takýto obal sa nezrecykluje a ani nerozpadne tak skoro. Vnútorný obal tyčinky je taktiež dosť nevábny, okrem názvu neobsahuje žiadne informácie a farba chcela byť asi dozlata, ale pripomína niečo úplne iné čo by som nerada konzumovala, posúďte sami z mojich fotiek. Predpokladám, že hrúbka  a materiál obalu by mal zabezpečovať, aby sa tyčinka lepšie uchovala, avšak hneď prvá tyčinka, ktorú som rozbalila sa mi v rukách rozpadla, asi od toho tepla, teda obal neposlúžil. Hrúbka obalu taktiež spôsobila, že sa veľmi ťažko tyčinka otvára. Verím, že Nutricia dokáže vyvinúť ekologickejší i praktickejší obal tyčinky.





Obsah tyčinky

Celkové hodnotenie****

Škála - * - fúúj nejedzte to🙂, ***** - mňamka na každý deň


Moje celkové hodnotenie je ****, čo znamená, že mi tyčinka vcelku chutí a má vyhovujúci obsah, ale nezvládala som ju jesť každý deň, ako sa na obale odporúča. Je to asi hlavne tým, že rada striedam chute a 10 tyčiniek bolo na mňa veľa, doteraz existujú dve príchute, ak by ich bolo aspoň päť a viac rôznorodých chutila by mi tyčinka viac ak by som jedla každý deň inú príchuť.


Plusy

  • Výživové údaje informujú, že tyčinka má na  100 g približne toľko kalórií ako jeden krajec chleba a o polovicu menej ako napríklad priemerná horká čokoláda. Je teda ideálna ako desiata alebo olovrant.
  • Oceňujem, že tyčinka obsahuje vitamíny, ktoré sa v iných cereálnych tyčinkách nenachádzajú (ako napr. kyselina listová a pod.) a taktiež, že v obsahu nie sú žiadne „Ečka“

Mínusy

  • Pre mňa je tyčinka príliš sladká. Brusnice jej dávajú potrebnú sviežosť, ale neprebijú množstvo sladidla v tyčinke, ja preferujem oveľa sviežejšiu chuť. Pre zaujímavosť som si porovnala výživové údaje z inej cereálnej tyčinky a Nutrimama obsahuje oveľa viac sacharidov.
  • Čokoláda na tyčinke je skôr proforma, sú tam malé guličky čokolády len z jednej strany, ktoré ale opadali pri otvorení produktu a v podstate som ani necítila, že tam sú, keďže brusnica a použité sladidlá boli oveľa výraznejšie.



Prínos tyčinky

Celkové hodnotenie****


Škála - * - vôbec mi nepomohlo, ***** -  som plná energie a mlieka🙂


Moje celkové hodnotenie je ****,  čo znamená, že mám pocit, že mi tyčinka vcelku pomohla. Neviem zadať žiadne plusy ani mínusy, je ťažko objektívne zmerať prínos tyčinky, ale za posledné dva týždne pozorujem isté zmeny. Keď som sa hlásila na test písala som, že očakávam prísun energie avšak dúfam, že moje chudnutie spôsobené dojčením bude pokračovať. Chudnúť som prestala, pribrala som za posledné dva týždne 1kg, ale to môže byť spôsobené i stresom, zvyknem v strese priberať. Dodatočnú energiu pociťujem, pozorujem to tak, že už nemám neovládateľnú chuť na sladké, vôbec nie typickú pre mňa. Túto zmenu som pozorovala už po prvej tyčinke. S dojčením stále bojujeme, avšak mliečko sa mi trošku viac rozbehlo, dokrmujeme Alexa len raz denne na noc, aby dlhšie pospal, ale cez deň mu ako tak zvládam dať dostatok mlieka. Ešte to nie je ono, ale verím, že i tyčinky Nutrimama prispeli k lepšej pohode a vyššej výživnosti môjho mliečka.


Na záver by som sa rada poďakovala Nutricii a @konik_testuje, že si ma vybrali a teším sa na ďalšie produkty na testovanie, možno tiež z produktovej rady Nutricia. 





Testovanie tyčiniek Nutrimama Profutura

Ahojte, 

testovanie tyčiniek Nutrimama Profutura bola pre mňa veľká výzva. Nikdy som nič nevyhrala, tak som skúsila šťastie v testovaní. Veď hádam sa raz šťastie aj na mňa obráti 🙂 a vyplatilo sa. Neverila som vlastným očiam keď mi pípla správa od koník_testuje. To šialenstvo ste mali vidieť. Alebo radšej nie, určite by ste zavolali doktora 🙂

Prišiel balíček.... jupíííí... len chlapa som mala rýchlejšieho. Než som stihla prísť a odbaliť si ho, našla som už len krabice na sedačke. Šak čoby, prvotné potešenie z rozbalenia darčeka nemusí byť. Aspoň jemu to spravilo radosť. 🙂

Ale už k veci. O tyčinkách na podporu materského mlieka (MM) som veľa počula, avšak veľmi ma neoslovili. Majú krásnu krabičku aj obrázky to hej, ale neverila som, že to naozaj bude fungovať a podporí to tvorbu MM. 

Celá šťástná otváram krabicu, pozrem dnu, juuuu je ich 5 týždenná desiata zaistená. 🙂
Vyťahujem tyčinku a prvotná radosť pomaly opadá. Tyčinka nevzhľadná, fádna, ako šedá myška. Priznám sa čakala som niečo iné, niečo farebné a nie niečo čo mi nenavodí zlú náladu, ale niečo čo ma nabudí, čo ma naštartuje, nakopne. No nič otváram obal aa fu, bála som sa ako tá tyčinka bude vyzerať keď ten obal ma tak odrádzal, tyčinka to našťastie zachránila.

Krásna vôňa, úplne na mňa kričala, vábila ma zahryzni si do mňa, daj si ma. No dá sa jej odolať? Mne určite nie. Zahryznem a mmm to je ono, parádna chuť. Ani sladká ani kyslá, bála som sa, že to bude horké alebo podobne keď to už má obsahovať toľko všelijakých zdravých a výživnych vecí. Priznám sa, že veľmi také veci neobľubujem. Navarím si doma zdravo a chutne, ale že by som kade tade študovala čo má koľko sacharidov, bielkovín, cukrov, tukov a podobne to veru nie. Zas som odbehla od témy. No už to idem napraviť. 🙂 Zjedla som tyčinku ani neviem ako, chuť ale ešte dlhšiu dobu ostala. Navodila mi dobrú náladu a predsalen to povzbudenie, energiu, to som potrebovala. Prichádza večer. Ukladám môjho anjelika do postielky a rozmýšľam kedy asi začne tyčinka účinkovať. Dlho to veru netrvalo. Poslednú dobu mám problém s tvorbou mlieka. V noci tŕpnem koľko bude dcérka spať či sa mi vôbec stihne mlieko vytvoriť aby sa riadne napapala. V tú noc? Sama som sa zobudila na pocit, že mi asi explodujú prsia. Sčasti nepríjemný pocit, predsalen to tlačí miestami bolí, ale ten pocit, že dcérka bude mať určite čo jesť, že jej to bude stačiť, že nebude hladná to je proste na nezaplatenie. Dcérka sa zobudila chvíľku po mne a ja celá šťastná s pocitom že nasýtim doplna svoju dcérku už len z jedného prsníka. Nedalo sa mi ani zaspať. No nakoniec s úsmevom na perách som sa ponorila do snov. Druhý deň ako vždy ráno kávička raňajky, obliecť malú a hor sa von, samozrejme kamoška tyčinka s nami. Večer tak isto parádny pocit, že dcérka bude mať dosť mlieka, nakoľko jej nechcem dávať UM. A tak začala byť tyčinka súčasťou nášho každodenného života. Veľmi ďakujem koníku a firme Nutricia za možnosť vyskúšať túto úžasnú mňamku

Prajem pekný deň

S pozdravom Erika
#test_nutricia


Cereálne tyčinky Nutrimama Profutura

#test_nutricia


Každého z nás určite poteší keď niečo vyhrá, či dostane. Mňa nedávno potešila možnosť testovať Cereálne tyčinky pre dojčiace matky Nutrimama Profutura od spoločnosti Nutricia.


Mliečny nápoj mi je už dlhšiu dobu známy, chutí mi a pomáha zabezpečení živín pre moje malé dievčatko, aj preto som bola na cereálne tyčinky veľmi zvedavá. V balíčku dorazili dve škatule, ktoré obsahovali po 5 tyčiniek. Spolu 10 cereálnych tyčiniek na desať dní testovania. Spoločnosť Nutricia pribalila aj milú malú pozornosť - dve vzorky Mliečneho nápoja pre dojčiace matky Nutrimama Profutura a informačný letáčik.

Prvé, čo si na každej dobrote všimnem je určite obal, okrem pekného dizajnu obsahuje aj všetky dôležité informácie. Napriek tomu, že ide o sladký doplnok stravy neobsahuje veľa tukov a cukrov. Aj samotná tyčinka je zabalená v kvalitnej hrubej fólii.

Najdôležitejšie v období dojčenia je zabezpečiť dostatok všetkých potrebných látok nielen pre seba, ale aj pre svoje dieťa. Práve pri tom cereálne tyčinky pomáhajú. Ich zloženie je obohaté o DHA omega-3 mastné kyseliny, železo, zinok, kyselinu listovú, jód, biotín a vitamíny B1, B2, B6 a D. Vďaka týmto zložkám sa odporúča konzumovať len jednu tyčinka denne - čo bolo, kvôli ich skvelej chuti, problém dodržať 🙂.


Cereálna tyčinka s príchuťou BRUSNICE & ČOKOLÁDA je na povrchu posypaná čokoládovými kúskami. Jej chuť je primerane sladká a brusnice jej dodávajú príjemnú ovocnú a osviežujúcu chuť. Kúsky ovocia je vidieť v celej tyčinke. Je super, že nie je brusnicami iba "postrašená," čo býva častým problémom pri iných ovocných výrobkoch. Veľkosť/hmotnosť tyčinky je 40 gramov, naozaj zasýti a zaženie chuť na sladké.


Keďže moju malú ešte neprikrmujem a celú jej stravu tvorí len materské mlieko, chcela som zistiť, či jej tyčinky nespôsobia nejaké problémy. Stravovala som sa ako do testovania, nezaradila som do jedálnička žiadne neodskúšané potraviny. Žiadna negatívna reakcia sa neprejavila, nepribudli vyrážky alebo nebodaj problémy s trávením.

Cereálne tyčinky (za mňa aj mliečny nápoj) môžem vrelo odporučiť nielen ja, ale aj moja malá,  veľká láska. Určite ich zaradím do svojho jedálnička a pri najbližšej návšteve obchodu nebudú chýbať v mojom nákupnom košíku.


Počas testovania bolo mojím najväčším problémom udržať tyčinky mimo dosahu môjho drahého, ale musím sa priznať, že aby veľmi nezávidel, dopriala som mu jeden hryz a tiež si pochvaľoval 😀.


Ďakujem za možnosť testovať cereálne tyčinky spoločnosti Nutricia a @konik_testuje. Ďakujem za sladkých a najmä zdravých desať dní 🙂 Na záver ešte zopár fotiek z môjho testovania. 



P.S.: Všetkým budúcim, ale aj čerstvým mamičkám, taktiež odporúčam aj mobilnú aplikáciu Nutrimimi, ktorú si môžete zdarma stiahnuť. Je plná zaujímavých odborných článkov a informácií, ktoré mi počas tehotenstva pomohli a stále pomáhajú, spoznať všetko potrebné, čo sa mojej dcérky týka. 😉