Bolesť podbruška 6 týždňov po pôrode

girlie_konik
10. apr 2014

Ahojte, prosím o radu, či ste sa s tým niektorá stretli - v pondelok som bola 6 týždňov po pôrode, rodila som vaginálne a všetko ok, už bol aj sex.
Posledné dni ma ale dosť pobolieva v podbrušku, približne tak ako keby som mala menzes, niekedy ma aj pichne na ľavej strane.
Predvčerom ako som sa utierala, tak som mala na papieri kvapky krvi, tak som si myslela, že sa to už rozbieha. Keďže ale stále nič, tak som bola včera na gynekologickej pohotovosti a tam mi povedali, že som z tohto pohľadu v poriadku, maternica nevyzerá na to, že by som mala dostať menzes, jedine že sa mi "zobúdzajú vaječníky". A že ak tá bolesť do pár dní neprejde alebo sa bude stupňovať, tak sa mám dať vyšetriť normálnym doktorom.

Mali ste niektorá niečo také? Už ma to dosť stresuje, pôrod aj zotavovanie bolo úplne super a teraz toto, jaaaj.. diky moc baby 🙂

jarmilad
10. apr 2014

Ja som 3 mesiace po porode. Vyvolavali mi ho v 6 mesiaci a odvtedy ma stále pobolieva v podbrušku. Mala som aj trocha krvi na nohavičkách. Doktorka mi povedala, že to je v poriadku. No ale neviem. Plánujem ju zmeniť.

girlie_konik
autor
11. apr 2014

@jarmilad - dakujem za odpoved a nech sa ti uz co najskor ulavi 🙂

Ostatni nikto nic? Dakujem 🙂

n820p
15. máj 2024

@girlie_konik ahoj, spomenieš si ešte čo to nakoniec u teba bolo? 🙂

girlie_konik
autor
15. máj 2024

@n820p mrzí ma to, ale už si vôbec nepamätám