Ahojte baby, najde sa tu nejaka, ktorej zistili z vyteru enterokoka?
@lillieen77 ja som mala tie veľké čipky a tie som poctivo dobrala a zabrali.. Potom o týždeň som rodila.. Malá mala zadnú nádchu po narodení a potom mi povedali ze to je následok toho erectusa
@lillieen77 Moja mala stych cipkov ppo narodeni na ritke take pluzgieriky a boli sme na koznom a dr sa ma hned pytala ci som ich v tehotenstve brala a ja ze hej,a ze to ma stoho.Dala masticky a bol pokoj.
mne tie antibiotika nepychli.vravela som ze mam tie bakterie ale...no a malinky sa mi narodil s infekciou a 10 dni sme boli na antibiotikach a infuzke.uz nikdy viac to nechcem zazit.ani na ruky som si ho nemohla vziat prvych par dni
Mne to zistili teraz na začiatku 5. Mesiaca..celkom som z toho nervozna či to nemôže babu uskodit... trosku sondujem skúsenosti mamičiek...hadam to skoro prejde..
Mne predpisal doktor macmirror 500 na enterococca faecalis. Neviem ci je to dostacujuca liecba, pretoze v laboratoriu zistili ze na to zaberu aminopenicilin, ampicilin a nitrofurantoin. Som z toho bacila velmi slaba, mam aj ine bolesti tela, lakte, zlatu zilu, a malo ma boli pri moceni. Mala som cystu na vajecniku, po duphastone zmizla, ale aj tak sa citim biedne, stale priberam na vahe. Dakujem za odpoved.
Ahojte , už trištvrte roka má trápi štípanie nepríjemné tam dole , myslela som že je to močová rúra, teraz mi našli tohto enterocca zo steru a aj v moči, ďalší moc sterilný ( čomu vôbec nechápem ) keďže dvakrát ho tam našli. Predpisali mi na to ampicilinove cipky nejaké, ale som len v 9t tehotenstva. Máte s tým niekto skúsenosť v prvom trimestri ? Bojím sa aj infekcie aby neublížila, ale taktiež antibiotík :(
@duska87 ale neboj sa, ked i daju antibiotika tak by sa nemalo nic stat