Gynekológ v Bratislave, kde sa dlho nečaká

eliniatko
11. jún 2016

Ahojte baby, uvažujem o zmene ženskej lekárky. Momentálne chodím k dr. Kollárikovej na Šustekovej, ako asi na každého nesúkromného dr. sú na ňu aj dobré aj zlé veci čo povedať, nemusíme ju riešiť. Zmeniť (zatiaľ o tom len premýšľam) by som ju chcela asi najmä, pretože sa u nej nenormáne dlho čakáva. Poradíte nejakého gynekológa/gynekologičku v Bratislave, naj Petržalke (alebo inde ale nie na 2 hodiny cesty) kto nie je súkromný, ale je fajn a človek sa u neho na každú návštevu, prehliadku, poradňu nenačaká do nemoty? (pri dvoch deťoch je to dosť nepríjemné, miestami až nereálne).

ivana96
11. jún 2016

@eliniatko ahoj, ja som sa rozhodla od nej odísť... Aj kvôli cakaniu ale hlavne kvôli prístupu. Moja mama si veľmi pochvaluje toho dr. Ktorý je vedľa dr. Kollarikovej. 🙂

eliniatko
autor
11. jún 2016

@ivana96 toho som už čekovala, ale jedna mi povie že je dobrý a druhá že najhoršie... a možno by to bolo aj dosť divné keby od nej odídem a čakám vedľa 😀 teda asi by som sa hanbila. hmmmm.... 😀 a ty kam odchádzaš?

ivana96
11. jún 2016

Ja do malaciek a to som dlho vahala lebo som tehu ale som sa rozhodla ze urcite 🙂 jasne každá žena ma svoju skúsenosť a každá povie svoju ja vravím co viem od mojej mami. Tiež som počula dobre ohlasy na antolsku

eliniatko
autor
11. jún 2016

@ivana96 na antolskú som pri prvom chodila na poradne a musím povedať, že zariadenie zo socíku a čakanie tiež dlhé a v hrozných priestoroch, tak neviem či nejaká konkrétna ambulancia to tam má lepšie ale ak nie, tak to radšej ostanem kde som. nechcem byť negatívna ani nič ale fakt to tam bolo nedobré.

ivana96
11. jún 2016

@eliniatko tak co viem idú teraz rekonstruovat a jedinú nemocnicu ktorá sa mi naozaj páčila ze vau bola len v malackách 😀 🙂 ale to je vec názoru . Ja som sa rozhodla odísť .. nevravím ze je zlá doktorka ale nepáči sa mi jej prístup a chovanie v určitých situáciách ... Ale to je len moja skúsenosť 🙂

eliniatko
autor
11. jún 2016

@ivana96 ja rozumiem. mne zasa vadili strašne poradne, kde treba prísť na 13:00, oni vtedy idú obedovať (ale príde medzitým 6-8 mamičiek takže človek musí už o 12tej byť tam aby bol prvý či druhý a nečakal do poobedia), vrátia sa po pol druhej a začnú, takže aj ke'd je človek medzi prvými skončí najskôr o druhej-tretej, čo mne bývalo nenormálne zle plus malé dieťatko doma a aj tak sa s tým nič nedalo urobiť, trpela som tam v čakárni na umretie... to je hlavný dôvod, to čakanie, všetko ostatné by som akceptovala, napriek tomu že sú plusy (vybavenie napr.) aj mínusy (niekomu môže prekážať povaha), ale to je z mojej skúsenosti s akýmikoľvek lekármi naozaj všade.

vivuska666
11. jún 2016

Ja som chodila na Šustekovu k dr. Škurla. Neviem či nahodou nemá ordináciu vedľa tej čo spomínate. No ale k nemu by som už v živote nešla. Odišla som od neho ako tehotná. Nič mi nikdy nepovedal, sama som si pýtala uzv. Ak som chcela vedieť pohlavie, tak mi to povedal za 5 eur, lebo to bol uzv navyše. Otrasný starší pán, mumák, ktorý si mrmle pre seba. Nikdy viac.

eliniatko
autor
11. jún 2016

@vivuska666 áno také niečo som o ňom počula. Je to to čo sme spomínali, Axam. Peniaze a mumlanie. No, tam nepôjdem. Ďakujem moc za postreh.

eliniatko
autor
11. jún 2016

Premýšľam, že by môj výber bola MUDr. Mareková na Rovniankovej, ak niekto má s ňou skúsenosť, najmä koľko sa čaká a aké má vybavenie v ordinácii, to by bolo super.

p_z
11. jún 2016

Roman Žáčok. Ambulanciu má síce v Ružinove, ale taktiež som tam chodila z Petržalky. Mňa brali vždy na sekundu presne. Poradne boli rýchle, ale osobne som s tým nemala až taký problém.

eliniatko
autor
12. jún 2016

@p_z môžem sa ťa spýtať na vybavenie ambulancie a prípadné poplatky?

bosoriak
12. jún 2016

@eliniatko Pozri si stranku lekar.sk, su tam hodnotenia od ostatnych, plus si vies vybrat podla lokality. Ja som si tak na SK hladala lekarov.

p_z
12. jún 2016

@eliniatko Ročný poplatok je 60 eur ročne, pri tehotenstve je tam ešte doplatok 60 eur. Samozrejme má štandardné sono (3D 4D pokiaľ viem, nerobi).

eliniatko
autor
12. jún 2016

@bosoriak ja som to tam celé prešla, to bola jedna z prvých vecí čo osm pozerala, ale fakt každý tam má aj dobré aj zlé hodnotenia, tí čo majú prevažne dobré sú obvykle drahí súkromníci a peniažky nazvyš nie sú, radšej dám deťom... je ťažko podľa toho vybrať, prešla som tak na tú dr. Marekovú čo som spomenula, jediná mi tak vyšla nejak...

alien2603
21. mar 2018

@eliniatko Ahoj, ako si dopadla s tou dr? Našla si? Spokojná? Riešim podobnú dilemu a zháňam informácie 😊. Vďaka

eliniatko
autor
22. mar 2018

@alien2603 ahoj, áno, šla som k dr. Marekovej nakoniec. aj sa tam čaká, ale niekedy aj nie, a keď potrebujem, dá sa objednať na čas. hlavne som max. spokojná s prístupom aj vybavením.

lubaka
25. okt 2018

@eliniatko ahoj, ako je to prosim Ta pri dr.Marekovej s poplatkami. Dakujem

eliniatko
autor
26. okt 2018

@lubaka no základné veci neplatíš, veci naviac áno. je to cca ako hocikde inde.

lubaka
26. okt 2018

@eliniatko ziadny rocny poplatok ? lebo u mojho som bola len preventivuu za cely rok a rocny poplatok 80€ som musela zaplatit

eliniatko
autor
28. okt 2018

@lubaka ja som doteraz nijaký ročný poplatok nikd neplatila. len veci ako prednostné objednanie na čas, doplatok za nejaké extra vyšetrenie/uzv a pod.