Hrče pod pazuchou

25. jún 2022

Ahojte, často mi zarastaju chlapky. No vsimla som si, že mám pod jednou pazuchou dve hrčky bolestivé. Jedná je zacervenana . Mate skusenost ? Čo na to používate ?

nika_val
25. jún 2022

A sono prsnikov si preventivne bola?

bajka16
25. jún 2022

Na zarastanie ti nepomôže nič, iba pravidelne holiť a správne holiť, možno iné žiletky, iný deodorant

petronellla87
25. jún 2022

Zapálená uzlinka ja som to mala tiež dávala som si na to nechtikovu a octanovu masť ptm to zmizlo

levantinka
25. jún 2022

Toto nebude len z holenia. Bolestive hrcky vznikaju aj z antiperspirantov, lebo tie zabranuju poteniu, co je vlastne prirodzena vec tela. Upchavaju sa kanaliky a uzliny sa zduria, v horsom zapalia. Roky dozadu som to mala a doktorka ze hned prestat pouzivat a prejst na nieco telu setrnejsie. Zacala som pouzivat cisto prirodne deodoranty, potim sa ale nesmrdim, po holeni ma nic nestipe a pokozku tam mam uplne hladku. Teraz je vela moznosti a treba len skusat. Mas jedno zdravie. Ja lutujem ze som na prirodnu kozmetiku nepresla skor. System ma tak zial vychoval 🤷🏼‍♀️.

barborachors
25. jún 2022

daj si na to ichtiol mast mas v korienkoch hnis zo skruteneho chlpu v kozi, ichtiol vytiahne hnis a uzlina sa uvolni, netreba hned strasit so sonom, a neholit tupou ziletkou nabuduce pazuchy. takisto jemna masaz hubkou pred holenim a oholene miesta nedrazdit pripravkami, typu deodorant apod aj tie bez hlinika obsahuju male mnozstvo Al, takze na oholene miesta nedavat aspon 24 hodin ziadnu chemiu.

pininka1
25. jún 2022

Aj ja to mam zial pravidelne. Dost mi pomaha propolis.

autor
25. jún 2022

Na sone som bola dva mesiace dozadu, takého hrčky sa mi zvyknu spraviť aj keď si oholim bikiny bohuzial, potom ale za dlhú dobu zmiznú :/ skúsim mastičky a deodorant prírodný, ako ste poradili.. Dakujem

palicka
26. jún 2022

Tiež sa prihovaram za deodorant. Bez hliníka. Odkedy som po operácii, už nepoužívam antiperspirant. Ako bolo napísané, spotim sa, ni nesmrdim