Imunoglukány a betaglukány

lilcsike
23. sep 2013

Ahojte, poradte nejake pripravky alebo osvedcene recepty na zvysenie odolnosti organizmu. Nemam v tom jasno, ci su uzitocnejsie imunoglukany ci betaglukany, ak sa v tom niektora vyznate, uvitam kazdu radu. Pocula som o aloe vera / co je dobre aj na detox - tiez by sa mi zisiel/... som vdacna za kazdu odpoved, hlavne o vysvetlenie rozdielu medzi imuno a betaglukanmi a ktore su potrebne na zvysenie imunity

gretka2
23. sep 2013

Imunoglukan je znacka pripravku, ktory obsahuje latku beta-glukan. Beta-glukan obsahuju rozne pripravky.Ten ja uzivam, ked na mna nieco "lezie", alebo sa mi opakovane vyhadzuje na pere herpes.

aristka
23. sep 2013

http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... prečítaj si zloženie lieku ..takže si kúp hlivu ustricoví v kapsulách a môžeš brat celý čas ako je zima ,čo sa týka aloe vera je najlepšia na správne trávenie tráviaceho traktu a hovorí sa ak je správne trávenie ,ani choroby nie sú a nie sú problémy s pokožkou ,hovorím o vnútornom používaní ,aloe podľa mňa je účinnejšia na vonk.použítie ,kde má dobré hojivé účinky ,ale ako prevencia chorôb ako nachladnutia skôr nie...a ešte sa dá kúpiť kolostrum kapsule ,ale vychádzajú drahšie ako imunoglukán ,takže by som to nechala ako poslednú možnosť ,ak imunoglukán nezaberie ..

lilcsike
autor
23. sep 2013

@aristka dakujem za stranku, hned som mudrejsia 🙂

lilcsike
autor
23. sep 2013

@gretka2 vdaka

lenyy
23. sep 2013

@gretka2 ja mam k tomu pod otazku;). nevies ci je bata glukan.vyrobky mozne uzivat aj pri dojceni?

aristka
23. sep 2013

@lenyy myslím ,že ano ,tam nemá byť prečo kontraindikácia...

gretka2
23. sep 2013

@lenyy Samozrejme, aj v tehotenstve, aj pcas dojcenia. 🙂