Každý deň ma bolia ruky

slniecko174
3. jún 2020

Dobry den, pride Vam normalne, aby ma den co den boleli ruky? Hlavne lava ruka a najviac pred dazdom. Vyraza to od lakta do zapästia a uz aj do ramien. Karpalny tunel vyluceny, tenisovy laket nepredpoklada ortoped, v krvi parametre na reumu nepotvrdene, rontgen krcnej chrbtice o.k. . Pred koronou absolvovane rehabilitacie zamerane na laket, chvilu utlmilo a zas zacalo. Co to moze byt? Na ake vysetrenia mam narok? aby mi konecne zistili diagnozu a nemusela som uz znasat tieto bolesti. Dakujem!

barborka37
3. jún 2020

@slniecko174 hm, u mňa tiež bieda, deň čo deň má boli práva ruka, cítim ako sa sťahujú svali v tej ruke, boli, skoro každý deň, ja potzivam, bio lampu, terapia so svetlom,

joja101
4. jún 2020

Este by to mozno mohlo byt nieco neurologicke. Doktor navrhol aky dalsi postup?

slniecko174
autor
4. jún 2020

@joja101 na neurologii som bola, odporucil mi zobrt krv na stitnu zlazu, kedze v rodine sa vyskutuje stitna zlaza a mam a zenske problemy. Na krv som objednana.

benit
4. jún 2020

Trapila som sa bolestou 2 roky. Mne to vyrazalo az do prstov. Podla lekarov minic nebolo. Bola som na mr, spickovy ortoped to uzavrel, ze mi n8c nie je. Neurolog8cka ma poslala do kelu. Cez znamu som sa dostala na chirurgiu ruky do ruzinova. Som skoro rok po ooeracii ulnarneho nervu. Trvalo to vssk dlho a utlakom ostal poskodeny. Najjorsie je , ze uz zacal aj druhy nerv v lakti. Cez koronu sa nedalo na vysetrenie, tak pojdem cez prazdniny.

lenusiatko
13. jún 2020

@slniecko174 Dala si si vysetrit krcnu chrbticu? Tieto problemy ruk maju povod v krcnych stavcoch. Mna operovali na tenisovy laket az po 2,5 roku bolesti a mam blokove postavenie stvcov C5 a C6. Ruky ma bolia tiez kazdy den, zapastia, lakte menej a ramena.

slniecko174
autor
13. jún 2020

@lenusiatko robili mi rontgen krcnej chrbtice a ten mam ok. Ale obvodna tiez tvrdi, ze to mam vsetko z krcnej chrbtice, ze rontgen vsetko neukaze, povedala ze nech ma specialista posle na magneticku, lenze k tomu sa nema nikto ☹ v tyzdni ma caka reumatologia a ortopedia. Niekedy mam fakt take stavy, ze mam problem v ruke cosi udrzat, taka zvlastna bolest. Problem mat zohnuty laket.

lenusiatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matvejka125
3. máj 2021

@slniecko174 ahoj, prosím ťa poriesila si si tú ruku? mám tiež také bolesti, čo ti pomohlo?dik

barborka37
4. júl 2021

@matvejka125 ohojte kocky no tento rok som tak dopadla ze az ,na velku noc som sa trocha pretiahla vseko varila piekla 3 dni odrana do vecera ,milion veci,no a zaver uz v pondelok som lezala v posteli citila som ze velmi ma boli ruka prava ,krk,ale strasne no aj som mala opucnute pod lopatkou,isla som k mojej obvodnej nejake lieky,proti bolesti a na tak,a nieco na uvolnenie svalstva to bolo v utorok,v piatok pohotovost,inekcia proti bolesti do zadku,a este nejaki silne na bolesti doreta,v nedelu som chcela vist z postele a neslo ....,rozpravali ku mne a nerozumrla som im nic ,len som vydela ze rozpravaju,zase pohotovost,....neurologia ,dali mi inekcui do zadku,a potom mi krk davala na mieto potom tramadol inekcui do krku...,potom mi hovorila ze som v koncoch,aj som sa tak citila ,potom mi predpisala infuzie,tyzden,a steroidy,a este nejake lieky....,no nic moc nepomohlo,potom som bola u neurologa ,ten mi vypisal este 10 infizii,a este nejake lieky ,skatula liekov ,nebolo mi odnicoho lepsie,a potom mi to islo este nizsie na celi chrbat a este aj do nohy mi to vystelovalo ....,2 mesiace od pondelka do piatku ,rehabilitacia a infizie,potom som sa nahnevala vynechala som lieky peoti bolesti,a davala som si flektor naplaste.....bolo to lepsie.,nebola som taka na prd,a teraz presli 3 mesiace,zacala som cvicit s 2 kilovimi flasami,a revita vit,ten somsi kupila sice 16 euro ,,,,ale to je dost dobre,nk nie zom 100 percentne ale aspon 60siat .....ale tie 2 mesiace to bola kriminalita ta bolest ...no neda sa napisat,uz ani zit sa mi nechcelo....neviem kedy budem 100 percentna,ale potom som sa nahnevala dala som si spravit rengen zistili chondrozu diskov c2,c3,c5c6....

barborka37
4. júl 2021

@barborka37 prepacte revita nerv ,ten mi pomohol adi najviac