Ktorý je najlepší kozmetický salón v Bratislave?

zuzana548
25. nov 2018
Používateľ zuzana548 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzana548.

Ahojte baby, vedeli by ste odporúčiť nejaký najlepší kozmetický salón v Bratislave? Ideálne nejaký, kde používajú naozaj kvalitnú kozmetiku 🙂

erika9512
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivi_kiwi
27. nov 2018

Kuk Barberia salon top 💓

evaevkaeva
14. apr 2019

Vyskusaj salon Lorinc & Beauty: www.lorincbeauty.eu - sikovna baba a pracuje s prirodnymi produktami plus robi i poradenstvo. Odporucam.

kikula455
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika_3377
19. feb 2020

Ja som si dlho nevedela najst kadernicku, ktora by mi vedela spravit vlasy tak, ako som si predstavovala, no kolegyna mi odporucila Bebe Hair. Tak som ich skusila a musim povedat, ze ich uz asi nevymenim 🙂 uzasny pristup a tak som sa zabavila a zaroven si oddychla. Su tam super sikovne baby a moje vlasy su hned jemnejsie. Buduci tyzden tam idem aj na nechty a potom chcem skusit aj kozmetiku u nich 🙂 https://bebehair.com/

evaevkaeva
21. feb 2020

Mne sa urcite osvedcil Salon krasy Lorinc & Beauty. Je problem najst niekoho, kto Vam pride urobit kozmetiku domov. Navyse baba je velmi prijemna, profesionalna. Hlavne sa mi pacila aj kozmetika, s ktorou ona osetruje. Na vlasy mam osvedceny salon v Pezinku - salon Dots. Profesionalny pristup a prirodna kozmetika s kvalitnym poradenstvom.