MUDr. Branislav Murín v Košiciach

terezka1947
19. mar 2013

Baby,ako sa vam pozdava tento gynekolog?

malinka404
19. mar 2013

@terezka1947 Ja som s nim bola spokojna...ale to som mala sekciu pred rokom a pol...inak je velmi mily a prijemny... 🙂

bibistec
20. mar 2013

pocula som ze odchadza z novej nemocnice do sukromnej ambulancie, ale nemam to overene

katy2
20. mar 2013

odisiel z novej nemocnice, ma novu ambulanciu v tahanovciach, v nemocnici robi tusim len stvrtky....

julcek
25. mar 2013

Ja som u neho rodila obidve deticky, bola som velmi spokojna, velmi dobry pristup k pacientkam, dobre komunikuje, velmi mily a stale usmievavy , urcite doporucujem

lipiancanka
8. apr 2013

Je to uzasny lekar, mily, usmievavy, vzdy povzbudi a upokoji, rodila som unho obidve deti. teraz som si k nemu preniesla kartu. Vie mi niekto povedat, ci este chodi rodit do nemocnice? Lebo ordinacne hodiny na Tahanovciach ma napisane kazdy den.

janulienkaj
23. apr 2013

Tak pán MUDr. Murín je skvelý človek, odborník vo fachu, večne usmiaty, asi som ho ešte nevidela bez úsmevu a to ho poznám už nejaký ten rôčik, pokojný, ľudský prístup, ochotný...jedným slovom skvelý....doktor s veľkým D a človek s veľkým Č 😉

andiekens
23. apr 2013

@lipiancanka raz do tyzdna a to vo stvrtok je v nemocnici.. 🙂 vtedy ordinuje povodna lekarka.

kacicqa
23. apr 2013

Ja som xodila k nemu aj do nemocky a teraz aj na THC... a ked vydrzi v nemocke do septembra tak urcite xcem u neho rodit. Bodaj by boli vsetky taki zlati..zlati clovek, zlati lekar.
@lipiancanka stvrtky je cely den v nemocke, rodi, operuje...zatial...

terezka1947
autor
23. apr 2013

baby,presvedcili ste ma 😀 od 1.5.idem k nemu....som zvedava...a dufam,ze mi s mojimi problemami pomoze ☹

maca20
27. apr 2013

@terezka1947 caute, viete nejaky kontakt na tohto lekara? asi by som sa k nemu tiez chcela presunut, dik 🙂

kamk
21. aug 2013

Ja som pri mudr. Murinovi rodila pred siedmimi rokmi dvojcata, a moja skusenost, lekarom sa narodil, je to jeho zivotne poslanie a dakujem bohu, ze som ho nasla. Viem, ze je jeden z najlepsich na planete : )))

terezka1947
autor
21. aug 2013

@maca20 sa hanbim...ale az teraz som zistila,ze ste chceli kontakt na lekara...este ho potrebujete?ja k nemu uz chodim,zatial som spokojna...uvidime,bojim sa uz zarieknut 😀

vercicha
21. aug 2013

Ja som u neho rodila pred 2 rokmi maly mal 4250g a uplna pohodicka pri nom. Mal prehlad a uzasny pokoj nad celym porodom. Podotykam porod prebehol bez nastrihu. Odporucam 🙂

lucia1610
6. sep 2013

dr.murin je nielen vynikajuci lekar ,ale aj clovek, mimoriadne ochotny pristup, rodila som pri nom dcerku bez akychkolvek problemov, jednoznacne odporucam!!!

katarinagk
14. sep 2013

Pripajam sa ku kladnym hodnoteniam, ja ho poznam z Novej nemocnice. MUDr. Murin je naozaj skvely lekar, chcem sa len opytat, kocky ktore uz chodite k nemu do ambulancie, ma priamo v ambulancii ultrazvuk?
Vdaka

terezka1947
autor
14. sep 2013

@katarinagk ja som si knemu nosila nedavno kartu...a ultrazvuk mal...teda videla som ho tam 😉

venndullka
2. okt 2013

áno, dr.murin robí na THC každý deň, okrem štvrtka, vtedy je asi v novej nemocnici a gynekologický USG robí na THC

zuzu7777
6. okt 2013

je to skvely dr.,ja som rodila v novej nemocnici a on mal iba pohotovostnu sluzbu, na porodnej sale mal sluzbu iny,ale aj napriek tomu ma chodil pravidelne kontrolovat aj on a bol aj pri porode a velmi ma povzbudil.Je super.Baby ktore k nemu chodite chcem sa opytat ci sa u nho nieco plati za vysetrenie,USG.....?

simona1991
2. apr 2014

Viete mi na neho dat nejaky kontakt ??? alebo adresu kde ordinuje ? 🙂

bohuslava88
14. apr 2014

Ahojte krásky, potrebujem poradiť. Nie som zvyknutá chodiť po lekároch ..a keď tak.. bola to v ČR a tam som nezažila, žeby som musela lekára uplácať aby ma prijal.
Ako to funguje tuto ? Napr. Dr. Murín ? Má veľa ľudí ..bude chcieť vziať ma len tak ?
Už po toľkých negatívnych skúsenostiach s gynekológmi v KE ..sa desím..
Prosím napíšte mi niečo k tomu..nech sa necítim tak hrozne a beznádejne.

pempusik
15. apr 2014

@bohuslava88 urcite chod k dokimu, je uzasny, neuplatny, urcite ta vezme, nedavno k nemu presla moja kolegyna. Tazko povedat, ci ma vela ludi, ale nikdy som tam dlho necakala. budes urcite spokojna.

bohuslava88
15. apr 2014

@pempusik , ďakujem za slová povzbudenia ;) Chce sa mi plakať od šťastia keď to bude aspoň jeden charakterný lekár v dnešnom svete. Zažila som aj to ako sa na mňa docent Dankovčík vykašľal. Mal mi laparo odobrať vzorky vaječníkov, slušne som ho upozornila na to, že mám na bruchu dosť zrastov po ileuse (prasknute tenke črevo, zapalený slepák). Po tomto mojom upozornení sa na mňa ofúkol, že to robí 20 rokov a že to nebude žiaden problém a keď bude potrebný chirurg tak sú na jednej chodbe a zavolá ho.
Výsledok bol taký, že ma uspali, nafúkol mi brucho plynom a keď to videl zavolal primára a nechali to tak :(
Druhý deň na vizite sa ani na mňa nepozrel a tváril sa, že sa vôbec nepoznáme. Jediné čo spravil, tak poslal za mnou svoje "páža" Dr. Vargu ktorý konštatoval, že sa to nepodarilo a ešte sa naučil robiť na mne kyretáž, ktorú nemalo zmysel robiť v mojom prípade. Ak vám zápal zničí vaječník a máte nedostatok hormónov, tak zázračný poškrab vám ich nevykúzli. A keď mi brali vzorky na cytológiu tak to dogabali.. lebo boli malé. Labák mal k tomu pripomienku.

pempusik
15. apr 2014

@bohuslava88 fuuu,tak uz viem,preco da bojis,ci najdes toho spravneho doktora. ale urcite by som to s Murinom skusila. Je velmi chapavy a trpezlivo pocuva vsetko,co povies a vie povzbudit.

bohuslava88
16. apr 2014

@pempusik , Ešte raz ďakujem za povzbudenie, hneď po sviatkoch sa mu ozvem. 😉
Bola by som rada keby mi niekto pomohol, aby som nemusela brať hormóny. Nelipnem až tak na vlastnom bábätku za každú cenu. Lekári mi zničili aj imunitu, a ak by sa malo narodiť s takou slabou ako mám ja,, a atď .. Tak som si povedala, než sa bude zbytočne trápiť, radšej si vezmem k sebe dieťatko ktoré je už na svete a má napr. aj nejaké zdravotné problémy.

pempusik
17. apr 2014

@bohuslava88 ja myslim, ze spolu najdete nejake riesenie. Myslim, ze doki nie je taky, ze by tlacil silou-movou nejake umele lieky. Ved uvidis, ako pochodis, ale myslim, ze budes spokojna 🙂

bohuslava88
17. apr 2014

@pempusik 😉

meeshe
2. jún 2014

Zhanam v surnej veci cislo na dr.Murína!!!!Mobil by bol najlepsi!

lienka2
19. jún 2014

Baby otazocka kolmo rokov cca ma pan doktor?

biancal
8. júl 2014

@meeshe prosim ta mas na nho kontakt? dakujem