Neovízia a Excimer

1mina
24. mar 2024

Mate skusenosti neovizia v Ba/trnava, su rovnako dobre ? Pripadne Excimer ?

Uz sa chcem naozaj odhodlat na laserovu operaciu oci - dioptrie, viac menej by som bola rozhodnuta pre Neoviziu. Vsetci znamy boli v BA, ja by som mala trnavu troska blizsie, mate skusenost aj s touto klinikou ci bola rovnako ok ? Pripadne este ten excimer zvazujem, ale uz som z toho domotana co by bolo najlepsie.

kris_tin257
24. mar 2024

Bola som v excimeri pred 8 rokmi, veľmi dobre si rozmysli či si naozaj chces dať odstrániť dioptrie, ma to veľa negatív

1mina
autor
24. mar 2024

@kris_tin257 môžete mi napísať aké ? Aj do správy ak chcete

taktotedanie
24. mar 2024

Treba si to poriadne rozmysliet
To je pravda

kris_tin257
24. mar 2024

@1mina veľká svetloplachost a suchosť očí, od operácie nosím von takmer nonstop slnečné okuliare, jas na telefóne na tv mám stále na minime vadí mi ostrejšie svetlo, a suchosť očí, pri kratšom spánku 7 hodín a menej vkuse kvapkam oči... Tak napríklad toto, druhá vec je špecifická pre mňa, predoperačné vyšetrenia urobili lajdacky a na vyšetrení po operácii zistili glaukóm na oboch očiach, odvtedy som odkázaná na kvapkách a chodím každé 3 mesiace na kontroly do nemocnice...

egonsk
24. mar 2024

@1mina Rozmyslam ako sa chova ten laser pri operovani, ked ide nalozeny nakladny vlak vedla na kolajach, lebo s tou budovou, kde sidli v Petrzalke Neovizia to celkom pekne niekedy chveje.

kris_tin257
24. mar 2024

@egonsk 😂😂😂😂

stanzi
24. mar 2024

Bola som v Neovizii, vsetko prebehlo ok, s pristupom som bola spokojna. Nepocitujem nic take ako suchost oka a pod… Ale teda aby som upresnila: mala som nizke dioptrie a od operacie ubehli len cca dva roky.

zuzanka.zuzu
24. mar 2024

neovizia ❤️
@egonsk žiadna budova sa nechveje ty statik, možno akurát tak tebe hučí v gatiach z nedostatku bohviečoho 🙄

1mina
autor
24. mar 2024

@kris_tin257 to veru neznie bohvieako 🤦 ja mám 3 známych čo všetci hrozne spokojný a sú to už roky, ale človek nikdy nevie. A prosím kde vám tak odflakli tie predoperačné tiez v neovizii ?

em4life
24. mar 2024

Ja som bola v Excimeri 3 roky dozadu. Pristup aj zakrok ok, bola som spokojna. Po operacii mi ostala mierna suchost oci (povedzme raz, niekedy 2x za tyzden si potrebujem kvapnut do oka kvapky, najma ak su prekurenejsie miestnosti).

egonsk
24. mar 2024

@zuzanka.zuzu dakujem za tvoje hodnotenie, na rozdiel od teba v tej budove uz vyse 7 rokov pracujem a viem presne kedy ide nalozeny vlak po kolajach.

nekonecna_katastrofa
24. mar 2024

@1mina Bola som pred rokom v Neovízii, vyšetrenia super, aj zákrok prebehol v poriadku. Nič z toho, čo píše vyššie ja nepociťujem 🤷‍♀️ Kolegyňa tam bola rok predo mnou a tiež si pochvaľuje.

ovaaa
24. mar 2024

Bola som vo Vadissimo a operovali mi.obe oči, výmena šosovky. Svetloplachosť som pociťovala len prvé dni po operácii a suchosť pár mesiacov, kým sa mi neobnovili slzy samé. Občas si kvapnem na večer ale nie pre suchosť ale pocit únavy, práca s PC.Po operácii mám 4 mesiace. Vietor, slnko, ostrosť mi vôbec nevadia fungujem normálne. Avšak stratila som ako sa hovorí iskru v očiach, keď sa oči vedia smiať 😁, a je mi nepríjemné, keď sa pozriem do zrkadla a v odraze sa šošovky lesknú ako sklo.

dominika86
25. mar 2024

Tiež som bola presne pred rokom v Neovizi v Bratislave. Najlepšie rozhodnutie. Bála som sa 20 rokov, nakoniec človek zisti, ze nebolo čoho 😀 Mne neprekážali okuliare/šošovky ako také, ale veľký dioptricky rozdiel, ktorý sa počas života vytvoril, jedno oko -3,5 a druhe -6. Za mňa obrovské zlepšenie kvality života. Jedine co mi vadí je slnko, ale slnečné okuliare som nosila vždy, takže s touto "daňou" za ostrý zrak dokážem žiť. Určite majú rovnako dobrých odborníkov na každej klinike. Držím palce!