Očná klinika NeoVízia - skúsenosti

jajka888
18. aug 2020

Ahojte baby. Uvazujem nad laserovou operaciou oci..
Nosim -3.5 a -4,75 dioptrie. Najviac sa mi pozdava klinika Neovizia. Ake mate skusenosti?
Boli ste spokojne? Stale vaham ci ist alebo nie.. Mam obavu.. Predslen, oci mam len jedny..Chcela by som bud metodu LASIK alebo ReLEX. Dakujem za odpovede.

luulinkaa
18. aug 2020

Ahoj, ja som bola v Iclinic v Auparku, mala som -12 dioptriu a este aj cylindre, nikde mi to nechceli zoperovat, no tu isli do toho a dali mi to dole. Musim nosit iba okuliare do dialky/v noci ak soferujjem -1,25 dioptriu, cize nosim malokedy..som spokojna, urcite by som isla do toho znova. Prve dni niesu take lahke ako ti narozpravaju, ale da sa to vydrzat. Kazdy to ale znasa uplne inak. Ja som mala sok a bolesti, take rezanie v ociach, citlivost na svetlo atd. trvalo to asi tyzden - tyzden a pol, ale myslim, ze to bolo dlhsie aj kvoli tej vysokej dioptrii. Po operacii rataj so syndromom suchych oci, cize ak robis za pc treba si kvapkat a vela pit 🙂

zuzanka.zuzu
19. aug 2020

nech ti napíšu aj dátumy, kedy tam boli, lebo ja som prvý krát prd 10r bola v auparku v iclinic (vtedy sa volali inak) a som maximálne spokojná do dnes (operoval prof. strmeň, absolútna špička)

pred rokom som chcela na "vylepšenie" resp. čo mi povedia (mám úplne minimálne dioptrie) a otras 🙄 tak som išla do neovízie na kopčianskej a SUPER !!! (dr. belinska - odporúčam)

luciad7
19. aug 2020

@jajka888 ahoj, mna operovali pred 3 rokmi. Mala som dioptrie -4,5 a cylinder. Po operácii mám 0. Som veľmi spokojna. Len ľutujem že som nešla skôr. Ráno zooperovali, ani nie 10 minút na sále, všetko bezbolestne, poobede som pospala lebo mi slzili oči a večer som už po Ikei behala.