Poradíte spevňujúce telové mlieko?

martija
30. apr 2012

..leto pred nami, tri porody zanami 😀 , chcela by som sa opytat ci existuje nieco,co je aspon trosku ucinne. Je mi jasne,ze po troch natretiach nebudem vyzerat,ako vysportovana gazela,ale predsalen, ci nepoznate nejake dobre,ktore ma spon aky- taky ucinok? Rozmyslam na Nivea Q10, skusali ste? ...alebo radsej nieco z lekarne? nemam prehlad, a zial ani cas, no a najlepsie su aj tak skusenosti mamiciek, a zienok...dakujem pekne.

lubka131
30. apr 2012

Ahoj, ja používam asi dva týždne Nivea Q10 plus. Nejaké zmeny nebadám. Príde mi trošku mastnejšie. Sestra používa Dermacol Enja balzám s pumpičkou a je spokojná. Keď miniem Nivea, kúpim Demracol.

omnia23
1. máj 2012

Ziadne spevnujuce mlieko nepomoze.Treba si najst cas a donutit sa cvicit,spevnovat,to je zaklad spolu s upravou stravy 😉

erikasadek
1. máj 2012

martija ja som po dvoch tehotenstvach ale hlavne po velkom schudnuti 54 kil za jeden rok od zaciatku som sa natierala dvakrat denne telovym mliekom na suchu pokozku a na brucho od lorealu na spevnenie brucha mozem ti povedat len jedno pomohlo nemam ani po takej velkej strate vahy ovysnute brucho a to mam 36 rokov pokozka je uz menej elasticka ale pokozka na velke prekvapenie vsetkych vdaka hydratacii a masaze pekne sa dala do poriadku.... 😉 tazke ak mozes pravodelne a dlhodobo prinasa to svoje zazraky samzrejme ziadne zazraky sa nedeju ale pomoc je to velka.. 😉 spoj to s plavanim je to uzasna pomoc pre pokozku.. 😉

gabrielkaa
12. máj 2012

Ja používam od nivei spevňujúce mlieko...celkom je dobré sa mi zdá. Ale minule som čítala článok o celulitíde a písali v ňom, že celkom účinné sú aj masáže "rizikových" partií 😀 - vraj minimálne to pomôže tak ako krémy.

pasteleria
20. júl 2013

spevnujuce mlieka pomahaju, tiez som mala niveu q10 a bola som velmi spokojna 🙂
ten loreal som neskusala, ale vyskusam, kedze s ich vyrobkami som spokojna 😉

lauramal
3. nov 2016
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

pouzivam Bye Lipo spevnujute telove mlieko, samozrejme nemozme cakat od nicoho zazraky ale tento krem je dobry ja som s nim maximalne spokojna 🙂treba to ale pouzivat dlhodobo aby sme videli rozdiel 🙂 kupite ho na stranke www.happyskin.sk

lauramal
16. feb 2017
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

b