Prestúpili by ste k obvodnému, keď má zlé hodnotenie?

habibi0
22. nov 2023

Stále premýšľam nad zmenou lekára. Som spokojná s doktorkou, ale mám to ďaleko z domu a nedá sa objednávať... To sú 2 dôvody, prečo chcem odísť. Skutočne zo srdca nenávidím čakať v miestnosti plnej chorých ľudí, až príde na mňa rada 😒 V mieste nového bydliska mám podľa ulice lekárku, ktorá má veľmi zle hodnotenia na "gugli" na druhú stranu viem, že "spokojní ľudia" málokedy napíšu pozitívnu recenziu (berú to ako samozrejmosť) skôr píšu nespokojní ....teda neviem, či je to objektívne...neviem, čo mám robiť, inde neberú (mimo adresu pobytu) zažili ste niečo podobné, napríklad s recenziami...či to bolo skutočne také, alebo presne naopak? Ďakujem 🙂

koniarova
22. nov 2023

Nie. K takej by som nešla.

13uzivatelka11
22. nov 2023

Nie, k lekárovi co ma veľa zlých recenzií by som určite nešla, ak by som mala na výber. To ie jedno ci ma aj par spokojných pacientov, niečo v poriadku isto nebude, ak má veľa zlých recenzií.

macekovam
22. nov 2023

@habibi0 tak obvod ak mi stačí keď ma vylieči zo zápalu priedusiek... A potom mi stačí keď ma odošle k potrebné u špecialistovi.. Nároky nemám vysoké..asi by som išla.

beata_k
22. nov 2023

Podla druhu recenzii. Nie kazdy je na ludi mily, ale zato moze byt odbornik. Taky lekar by mi nevadil. Nemusi sa so mnou zovialne vykecavat.

es2021
22. nov 2023

@habibi0 presne ako bolo spomenute, asi by som sa zamerala na obsah recenzie

basska_b
22. nov 2023

Kolko je tych zlych hodnoteni? Ak 5 , tak to je par nespokojnikov. Ak 50, tak to bude fakt vážne a ruky prec. Niekedy clovek napise na google varovanie, aby inych ludi varoval, je k tomu proste dohnany

lukbe
22. nov 2023

@habibi0 nešla by som,prípadne ešte by som zistila podrobnejšie od viacerých ľudí čo a ako,ak by sa dalo, všetky plusy a mínusy.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
22. nov 2023

Mozno by som skusila otazku o kvalite lekara vyhodit do miestnej skupiny na FB.

1ryba
22. nov 2023

@habibi0 a potrebuješ často chodiť k obvodnému, si viac chorá? Lebo ja tam idem v priemere 2 x za rok, keď som chorá, že potrebujem PN, lieky predpíšu po telefóne. Ak tam chodíš málo, zostala by som u pôvodnej. Tiež záleží čoho sa tiež zlé recenzie týkajú. Či odbornosti alebo prístupu alebo čoho vlastne. Ale asi by som hľadala ešte iného na tvojom mieste ak chceš prestúpiť.

mircalla
22. nov 2023

@habibi0 Ja to objektivne a nie je pravda, ze pisu nespokojni. Je x lekarov, ktori maju 4.5-5 hviezdiciek. Nesla by som

jana_eyre_2
22. nov 2023

Na to, že ľudia nepíšu pozitívne recenzie by som sa nespoliehala.. čo mám doktorov ja - všetci majú dobré recenzie takže dnes v čase internetu každý napíše či je alebo nie je spokojný.. nie neprestupila by som od dobrej k zlej len preto že nemám rada čakanie.. to ani ja rada nemám, ale viac mi záleží na tom ako sa človek správa ako na tom ci dlho čakám..

cherrystone
22. nov 2023

@habibi0 napisem z mojej skusenosti moja byvala dr ma vynikajuce recenzie aj je dobra lekarka. ako som castejsie bola chora (skolkarske bacily) a nechodila tam len raz za dva roky, zistila som, ze mi je to teda na prd mat super doktorku, ked sa k nej neda dostat. bud ma dovolenku, o 7.10 su uz casenky v prdeli, sestricka posiela kazdeho do teplych krajin bez casenky, po telefone jedina rada, ze musim prist osobne. a to je fakt fasa, ked ma clovek 39 teplotu, drbe sa cez cele mesto a 7.30 zisti, ze pomoc nedostane a ak nahodou vychyti listok, tak caka 3 hodiny na vysetrenie. posledna kvapka bola, ked mi po prvej tbl atb ostalo velmi zle a po telefone mi sestricka vynadala, ze co som neprisla osobne (ledva som stala ma nohach a dalsie 3 hodinky tam by som urcite nedala), a ze si mam kupit miesto tych atb nieco v lekarni. 😂 este v ten den som nasla novu dr. a vdaka tomuto pristupu som ochorenie na tyzden liecila potom u novej doktorky dalsie 3 mesiace. takze akonahle sa mi nezdaju recenzie, tak by som nikdy k takemu dr nesla. kvalita sa totiz prejavi vtedy, ked cloveku nieco je, a nie ked mu dr vypisuje potvrdenky a recepty. a niet horsieho pocitu, ako ked vam je zle a doktor ako clovek, na ktoreho sa spoliehate a doverujete mu, vam nepomoze. obvodny je lekar prveho kontaktu a bez neho sa clovek nedostane ani k specialistovi.

barborachors
22. nov 2023

Presne pre dovody, ako opisuje autorka, som urobila prestup ku googlovej dr. Nikdy viac. Vacsiu kravu som s prepacenim nezazila, piata cenova. Vyvreskovala po ludoch ako zmyslov zbavena, otrasne zovialne az nechutne spravanie, okamzite som brala kartu a fujazdila od tej kravy na mile daleko. Fuj, hnus, nikdy viac.
Dnes je lekarov malo, a este menej s normalnym, ludskym pristupom, ja by som nemenila. A mozno sa system cakania raz zmeni a ordinacia prejde na modernejsi system, nikdy nevies.

dadka1997
23. nov 2023

Ja mam práveže opačnú situáciu .. išla som k dr ktora ma veľmi dobre recenzie a bola totalna krava .. a teraz mam dr ktorá mala zlé recenzie a som spokojná je taká svojská s prísnym pohľadom, ale dôsledna vo všetkom

habibi0
autor
23. nov 2023

@beata_k
@es2021
Hodnotenie 2,1... problém bol skôr keď mala službu na pohotovosti...a inak že "povie veci na rovinu"...nie každému to vyhovuje....
@nikaa951 - veľa ľudí píše o arogancii...

habibi0
autor
23. nov 2023

@1ryba chodím málo, ale kvôli tomu, že to mám ďaleko..väčšinou mi poradí brat lekárnik...hnevá ma, že tam nezdvihajú telefón...čiže objednať sa napr. na preventívku je naťažko...musím osobne medzi chorých...

simsalabim
23. nov 2023

Tvoja domnienka, ze ludia nepisu pozitivne recenzie, nie je spravna. Moja dr ma kopec +++++ hodnoteni a mnohi odborni, kam chodim, tiez, negativne sa sice vyskytne, ale nie je ich vela. V situacii, aku opisujes, by som hladala dalej a prestupila potom. Pripadne sa da “posobit” na dr sj sestricku, aby fungovali cez mail a objednavali.

ivana11155
23. nov 2023

Neprestupila by som. Napr. by som zvazila, ci neist na preventivku v lete, ked je u tychto doktorov menej ludi. Moja osobna skusenost, ked je vonku 35stupnov a viac, takyto doktori ako ORL a vseobecny viac-menej prazdno, vybavola som sa vtedy. Vsetci dochodci vtedy sedia doma. To iste sono prsnikov, neobjednavalo sa, trebalo sediet v cakarni, 2.1. hned rano, nikto v cakarni, tak som sa hned vybavila. Len ti skusam trosku poradit, ze aj tak sa da.

mane01
23. nov 2023

@habibi0 urcite by som k takemu nesla… a za mna by mohol byt aj odbornik, keby bol arogantny ako niektori, tak nie… nie je jediny odbornik na svete…

bluecapybara
23. nov 2023

Neprestúpila by som.