Skúsenosti s predĺžením vlasov

arvajova1
29. sep 2015

Ahojte dievcata chcem sa vas spytat ci mate skusenosti s predlzenimi vlasmi. ci ste spokojne alebo nie. chcela by som si dat vlasy predlzit na buduci rok, ale neviem sa rozhodnut ci do toho investovat alebo nie. Dakujem

bonaqa2013
29. sep 2015

@arvajova1 pred pár dňami tu bola diskusia kde jedna maminka písala ako jej po predĺžení vlasov vypadala polovica svojich. Pýtala sa ostatných ako by si zachránila svoje vlasy - nájdi a prečítaj. tiež sa mi to páčilo, ale nemala som nato e a po skúsenostiach tejto maminky nikdy by som si to nedala....

arvajova1
autor
29. sep 2015

@bonaqa2013 dakujem skusim najst

bonaqa2013
29. sep 2015

pozri len pár dní dozadu....

blackcrystal
29. sep 2015

@arvajova1 Ja som mala predlzene vlasy dlhe roky (nebolo vobec poznat, ze nie su moje). Dala som si ich dole az ked mi narastli moje do pozadovanej dlzky.
Nikdy som nemala ziaden problem (nevypadli mi s nimi ziadne moje a ani mi ich neznicili).
Zaklad je ale ist do salonu, kde sa na to specializuju (a naozaj to vedia spravit dobre) a chodit potom pravidelne na prepojku.
Neoplati sa usetrit par eur na praci a ist k niekomu, kto to nevie robit kvalitne, potom hrozi negativna skusenost. Ja som si salon vyberala dlho a podla recenzii.

arvajova1
autor
29. sep 2015

@blackcrystal a akou metodou si mala predlzene vlasy.prosim ta nemas nahodou foto ako vyzerali po niekolko mesacnom noseni?

blackcrystal
29. sep 2015

@arvajova1 mala som keratin, foto nemam, ale vyzerali vzdy uplne prirodzene a zdravo. nerozoznala by si, ze su napojene. vela vsak zalezi na kvalite vlasov. kup si urcite bud ruske alebo slovanske panenske vlasy, su najlepsie (krasne a vela vydrzia). denne vlasy treba osetrovat kvalitnym nezatazujucim olejom. ja som si kupovala nove vlasy raz rocne a chodila som na prepojku kazde 3-4 mesiace.

arvajova1
autor
29. sep 2015

@blackcrystal dakujem za odporucanie. a aj si si vlasy farbila?

hoogy
29. sep 2015

ja som si davala vlasy predlzit pred 7 rokmi ked som sa vydavala. a potom som ich mala este pol roka(medzi tym dva krat posuvane samozrejme) a nemala som ziadne negativne skusenosti. dala som si ich dole az ked som otehotnela. treba si vybrat dobry salon a podla mna aj zavisi ake mas vlastne vlasy. lebo treba si uvedomit,ze tie pramene visia na tvojich vlasoch a to ich zatazuje. inak mozem odporucit. vobec nebolo vidno,ze mam vlasy nadpojene. uprava bola tiez v pohode. mozno taka mala nevyhoda je,ze tie vlasy treba dobre vyzivovat. masky a tak.

arvajova1
autor
29. sep 2015

@hoogy dakujem za skusenost. velmi to zvazujem lebo vela citam ze sa nadpojene vlasy chlpia a nicia vlasy, ale tiez si myslim ze zalezi od salonu. tu u nas v meste je jeden velmi dobry, ktory sa zaobera predlzovanim vlasov, tak sa skusim popytat aku su moznosti 🙂

blackcrystal
29. sep 2015

@arvajova1 ja som si vlasy nefarbila. ale kamoska, s ktorou sme spolocne aj chodili na prepojku, sla z ciernovlasky na blond 🙂 a ma to super. ona si este stale dava predlzovat vlasy, ale uz len preto aby ich mala hustejsie, kedze za ten cas nam obom narastli nase dlhe. farbit sa chodila davat ale do ineho kadernictva, specialne ku coloristke, aby jej to nevyslo do zlta.

hoogy
29. sep 2015

@arvajova1 vlasy sa nechlpia len ked to dorasta a nechas si to velmi dlhe odrast moze sa ti stat,ze sa ti zamotaju.ja som si vlasy aj farbila kedze som neni prrodzena blondyna vzdy mi to robili v tom salone vacsinou aj s prepojenim. takze tak kazde 2m som tam chodila.

klaudia90210
29. sep 2015

Ja mavam pravidelne a dlhe roky predlzene vlasy mala som keratinom po nich som mala vlasy znicene nakolko je to lepidlo potom som presla na metodu bond plus su to umele trubicky ktore nieke vidiet ani citit pri tomto sa vlasy ktore su nadpojene pri prepajani nemusia skracovat ako u keratinovych,tiez odporucam zainvestovat do kvalitnych vlasov (ruske, panenske tiw maju zivotnost niekolko rokov ) tiez ist do salonu a nie k nejakym kockam ktore len tak nadpajaju 😉 a moje vlasy po prepajani bond plus nemali ziadne poskodenia ani nic podobne alw pri keratine my vypadala polka vlasov, ak chces mat pekne a kvalitne vlasy fakt treba zainvestovat a kuknut recenzie na salony a vlasy kupit tiez len od overenych zdrojov 👍tiez zalezi aku mas kvalitu tvojich vlasov

hoogy
29. sep 2015

ano tiez som chcela este dodat,ze pozor aj na kvalitu vlasov,ktore si nadpojis. a urcite uz v dnesnej dobe existuju aj lepsie metody ako pred 7 rokmi 😉

minnie55
29. sep 2015

Ahoj, ja som mala nadpojene vlasy 9 mesiacov. Bolo to velmi pekne, vobec som nemala vlasy pochlpene, ale to zavisi od toho, ako sa o ne staras. Osobne by som si to uz teraz nedala, predsa len mas na hlave nieco cudzie a vyzaduje si to velku starostlivost a samozrejme ide to aj pekne do penazi, pokial mas kvalitne vlasy a kvalitny sposob napojenia. Prepajane som ich mala 3x, moje vlasy som znicene nemala, ani mi nevypadavali. Mala som metodu eurolock - male trubicky.

arvajova1
autor
29. sep 2015

@minnie55 no viem ze si vyzaduje velku starostlivost, len som aspon raz chcela skusit pocit mat dlhe vlasy, kedze tie moje rastu strasne pomaly.

@minnie55
@hoogy
@klaudia90210 dievcata prosim vas a nemate nahodou aj nejake foto ako vyzeraju vlasky po urcitej dobe, lebo na stranke salonou su sice obrazky, ale tie vlasy su pekne a kadernickou upravene. ja by som rada videla foto ako vyzeraju ked sa uz o ne starate doma. dakujem

buba1993
29. sep 2015

Ahoj, určite si to nedaj robiť keratínom ale trubičkami. V BA to robí jedna slečna/žena má salón prídeš k nej a má na výber strašne veľa druhov kvalitných vlasov, farieb, štruktúr proste nájdete presne rovnaké ako máš ty a určite to nebude vidieť... Hlavne opakujem, nie keratín...

minnie55
29. sep 2015

@arvajova1 ja som si vlasy nefotila, ale vyzerali uplne normalne. Nemala som ich vobec zamotane. Len ma casto pri spojoch priserne svrbela hlava.

ninah1486
1. dec 2021

ja mam len tie najlepsie, mam kupene ludkse vlasy a nie je to poznat

beahavala
2. dec 2021

ja mam vlasky kupovane na clipinhair a su dokonale