Suchá vagína po mykóze

ariana18
8. feb 2014

baby chcela by som sa opytat ci mate skusenost , liečila som sa 6 dní na mykozu (mykomax,canesten,canesten cipky 6ks) a odvtedy mam úplne suchu vaginu po vylieceni.(predtym som taky problem nikdy nemavala,prave naopak) skusala som cipky na obnovu flory lactacyd probiotika no stale je sucha uz 3tyzdne po liecbe, co je problem hlavne pri milovaní. stretli ste sa s niecim podobnym?

pianina
8. feb 2014

@ariana18 Ano ja ,a ten problem/ale ja uz mam chronicke mykozy/ mam doteraz,uz som vyskusalaa vela toho.Skor si myslim,ze mi to uskodilo ako pomohlo. Skus vyskusat Gynoflor ale je to len na rp. 🙂

bosoriak
8. feb 2014

@ariana18 Myslim, ze je to normalne. Skus vyckat do menstruacie, uvidis, ci sa to zlepsi. Ak nie, navstiv lekara.

kusika
8. feb 2014

Aj ja to mavam a casto mykozu od vtedy co som porodila. Nieje dobre ze ju mate suchu ,moze sa vam to vratit mykoza. Posva musi byt vlhka tym je aj v obrane proti infekciam. Aj ja som bola tak natom. Jedzte vela jogurtov s prob.kulturou, alebo probiotika. Ked to nepomoze a neupravi sa to po menstruacii,radsej sa poradte s dr.

stulrajterova
12. nov 2019

@kusika tee three krem z justu na tampon a vlozit...pomaha na mykozy

kusika
15. nov 2019

@stulrajterova ja som sa stym trapila dlllho. Teraz ked som druhy krat porodila po.mykozach ani stopa. Neviem co sa stalo.