Vrásky pod očami

2. feb 2022

Poraďte,som na materskej malý v noci nechce spať každé 2 hodiny kojim a to ma cez, rok a urobili sa mi hrozne vrásky pod očami 😮akožeam už po 36 ale to sa už nič s tým nedá či? Botox sa t.dava či kyselina hyalurónová?

luccija
2. feb 2022

Botox

mirage
2. feb 2022

@luccija pod oci sa botox nedava

luccija
2. feb 2022

@mirage ja som si nevšimla, že píše pod oči som myslela, že vejariky myslí.Pod oči kyselina, ale minule som tu čítala čo mudr.Kopiernech radi, že s kyselinou to býva neisté či kvôli kruhom, vráskam.lebo, že pod očami je tenká koža

barborachors
2. feb 2022

Zial na vejariky pod ocami nie je zatial nic. Pokozka v ocnom okolí je taká tenucka, ze sa nedá pod nu aplikovat nijaka vypln. Mam to od dr z prvej ruky tuto info. Jedine, co mozem poradit, je hydratovat znutra, cize pitny rezim a papat zdrave veci. Ak krem, tak poriadny s retinolom, mne v lekárni poradili. Stál tusim cez 80 €. Ten ze vraj je najlepsi na trhu a najviac zabera. Ale zial tieto vrasocky je aj otazka genetiky a ma ich 90% zien po 30-35tke. A ktora akože nema (pr celebrity) tak si ich žehli. Photoshopom 😉

ateragram
2. feb 2022

@barborachors prosim ta aky krem to mas? Dakujem

fiffinkaa
2. feb 2022

Mne robili 2 krát výplň kruhov pod očami kyselinou, omladilo ma to..krém nenájdeš zázračný.

marcellka32
2. feb 2022

Kyselinu hyalurónovu pichnúť

nuni11
3. feb 2022

Kozmetika, ci uz kremy alebo nejake sera podla mna nedokazu odrazu tie vrasky zahladit. Ono je fajn, ked sa pouzivaju dlhodobo, este pred vznikom, ale takto ked uz su, tak neocakavaj, ze zmiznu vdaka kremovaniu. Ja som bola kvoli vraskam v Spinne si dat kyselinu ha aplikovat. Mozem povedat, ze po nej ten rozdiel bol a stale aj je viditelny.

76california
3. feb 2022

@barborachors aj mna by ten krem zaujimal...resp jeho hlavne zlozenie...

klaudscha11
16. mar 2022

@nuni11 ja som si toto dlho nahovorala, ze vsak ked su tie kremiky na vrasky a takto, tak mi to nejak pomoze. Akoze hej, plet je po nich lepsia a taka pruznejsia, krajsia, ale ze by vrasky zmizli tak to nie. Tiez som bola na aplikacii kyseliny a vtedy som si az uvedomila ten rozdiel.

nuni11
4. apr 2022

@klaudscha11 ono clovek tomu lahko uveri, ked aj v telke o tom pocuje aj v casopisoch su reklamy na kadejaku kozmetiku. Ale tak vyskusala a si vies, ze co mozes od nich cakat, aky efekt vdaka tej kozmetike dosiahnes a aky nie. A len raz si bola na kyselinke, ci nejak pravidelne uz chodievas?

klaudscha11
20. apr 2022

@nuni11 ved presne, ze je toho vsade vela, ale netreba sa nechat proste ovplyvnit a dat na prvy dojem. Ked si potom clovek precita nieco, prestuduje alebo sa porozprava s niekym, kto bol teda napriklad na tej aplikacii a ze vie posudit ten rozdiel, tak potom skor dat na taketo ohlasy ako na tie z telky. Vsak vieme, ako to chodi s reklamami. Dvakrat som bola zatial, to neviem, ci sa da povedat, ze pravidelne, ale planujem chodievat. To som bola nejak ku koncu roka a teraz som bola asi dva tyzdne dozadu cca.

andula09
2. máj 2022

@klaudscha11 a nebolí to? To je asi jediné, že prečo som to ešte nevyskúšala. Predsa len sú to také citlivejšie miesta, kam sa aplikuje.

ninapat
10. máj 2022

@andula09 tak vyskusaj, uvidis, ze budes vidiet ten rozdiel 🙂 Ak si citiliva na bolest, tak ono sa da dat napriklad taky krem na znecitlivenie. Ale nie je to nic hrozne, to sa nemusis bat, vsak to sa neaplikuje takymi klasickymi ihlami jak sa odbery robia. Len teda treba dat pozor na to, komu sa zveris do ruk 🙂

klaudscha11
16. máj 2022

@andula09 tiez som bola taka, ze som sa dlhsie odhodlavala, kym som isla. Ale mozem povedat, ze ten vysledny efekt sa neda porovnat s nejakou kozmetikou napriklad. Ono moze byt akokolvek draha a neviem co, ale proste ked aj obsahuje nieco z tej kyseliny, tak je rozdiel, ked sa to aplikuje len povrchovo vo forme nejakeho kremu alebo sera a ked podkozne. Ten efekt tam je podla mna zarucene vacsi a badatelnejsi.

andula09
6. jún 2022

@ninapat tak teda vyskúšam, už som sa objednala na budúci mesiac, keď mám dovolenku nahlásenú. To som si pozerala aj nejaké videá, tam bolo vidno aj tie ihly, že to sú také tenučké úplne, tak to ma tak trochu dalo do kľudu. Však sama som zvedavá, čo budem potom hovoriť. Dúfam, že aj som vybrala dobre, kam pôjdem. Uvidíme podľa toho, čo potom budem písať, hihi.
@klaudscha11 to sme asi podobné prípady 🙂 Toto si tiež myslím, že prosto kozmetika mi nezaručí taký efekt ako táto aplikácia. Hej hej, že takto sa dostane tá kyselina priamo na tie miesta, kde má mať nejaký účinok. Však uvidím 🙂

ninapat
13. jún 2022

@andula09 jasne, treba si to pozriet, aby si vedela, do coho ides, co ta bude cakat. Ale tak oni ti aj vsetko vysvetlia a opisu kazdy jeden krok, ze co sa prave ide diat. Takze toto je pohodka podla mna 🙂

andula09
27. jún 2022

@ninapat veď preto som si to aj pozerala, aby som vedela, čo ma bude čakať a na čo sa pripraviť. Ale môžem povedať, že to bolo v pohode. Ako nejdem hovoriť, že to bolo úplne príjemné, však predsa len je to lekársky zákrok aj keď kozmetický. Ale nebolo to nič také, čo by sa nedalo vydržať, alebo že by som si bola povedala, že už viacej toto nie. Podľa mňa je to super, zvlášť, keď som potom uvidela v zrkadle ten rozdiel.

klaudscha11
11. júl 2022

@andula09 tymto akoze ja kozmetiku ale nezatracujem, aby to tak nevyznelo nahodou. Jasne, ze vo vela veciach je dobra, ja tiez kadeco pouzivam na rozne veci. Ale co sa konkretne tohto tyka, tak aplikacia to u mna vyhrala proste.

ninapat
19. júl 2022

@andula09 tak hovoris, ze aj dalsi raz pojdes este na aplikaciu? To som rada, ze sa ti paci vysledok. aj to bolo hned poznat? Ci to potrebovalo nejaky cas, kym sa to vstrebe a tak?

andula09
2. aug 2022

@klaudscha11 teraz si to môžem už aj ja povedať veru. Nebola by som povedala, že to bude mať takýto efekt. Najlepšie vyskúšať na vlastnej koži asi takéto niečo. Ale tak poradiť som si zase nechala, to nebudem hovoriť, že nie.
@ninapat chcela by som potom ísť ešte. Uvidím, že ako dlho mi to vydrží, čo som teraz bola a podľa toho sa zariadim. Áno, ten výsledok je viditeľné vlastne hneď sa dá povedať. Nejaký opuch od tej ihly mať môžeš, ale to je akože individuálne by som povedala. Však aj krv napríklad keď berú, tak niekomu sa spraví modrinka, niekomu nie, vieš ako.

vafinka
2. aug 2022

@andula09 prosím ťa kde si bola na to a koľko e to stalo.tiez to zvazujem

andula09
2. aug 2022

@vafinka bola som v Ružomberku na klinike Spinn, cenník si vieš pozrieť u nich aj na stránke. Nieže by som nechcela povedať, koľko to vyšlo, ale to záleží aj od toho, že koľko tej kyseliny ti aplikujú a tak. To sa všetko dohodne na konzultácií pred tým samotným ošetrením. Ale akože za seba môžem povedať, že sa do toho vyplatí ísť.

chiara_elle
2. aug 2022

Baby, odporucte prosim niekoho v Bratislave, s kym mate dobru skusenost.

sovica
2. aug 2022

Kočky, dajte sa do skupiny Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie, tam vedia dobre poradiť:
https://www.modrykonik.sk/group/7291/

vafinka
2. aug 2022

@andula09 ďakujem ti .no to by som až tak ďaleko nemala a v Žiline nevieš či tam tiež také niečo robia.ako ja to očné okolie nemám také strašné až ale čosi s tým treba urobiť skôr mám také prepadliny pod ocami

snezienkaaa82
2. aug 2022

@vafinka doktorka Duranova, Venus klinika v ziline

vafinka
2. aug 2022

@snezienkaaa82 ďakujem skúsim

snezienkaaa82
2. aug 2022

@vafinka pozri tu na MK skupinu plastická chirurgia, tam sú baby, ktoré majú real skúsenosti. Veľmi ju chvalia

klaudscha11
10. aug 2022

Vsak ono to nie je zase tak daleko z tej Ziliny do Ruzomberku si myslim. To ste sa vsak uz dohodli, ze co bude najlepsie, ako to vyplnit. Viem, co myslis tymi prepadlinami a si myslim, ze to by sa tiez malo dat nejak vyplnit. Ta kyselina dokaze divy.