Vrásky pod očami

miiceencoovaa
1. nov 2022

Ahojte ženy. Prosím vás, neviete mi poradiť nejaký fakt dobrý krém proti vraskam a na suchu pleť? Od pondelka mám strašne suchú tvár a od včera mám pod očami vrásky 😳😳😳 ako chápem, že starnem, ale takto rýchlo som to nečakala 🤣😄 len nech nestojí 50€, prosím 😏 mamina má krém proti vraskam, ale od 45+, tak neviem posúdiť, či mi ten pomáha alebo nie 🤷‍♀️ Ale samozrejme som skúsila aj ten lebo som ostala úplne v šoku 😳🤣

123369
1. nov 2022

@miiceencoovaa ja sa neorientujem vekom na kozmetike, podľa mňa je to hovadina. Ale určite by som si kúpila okrem krému sérum, napríklad od The ordinary argireline solution 10 a na celú tvár tiež od tejto značky sérum hyaluronic acids b5 . Možno sa ti zapáčila aj iné séra, majú super ceny na všetky problémy. Aj kofeínové sérum pod oči je fajn.👍

sono2
1. nov 2022

Ja ti poviem na rovinu nepomôže nič.
Botox ti jedine pomôže a drahým fakt drahým krémom hydratuješ a výsledok fakt vidno.
Mam serum kyselina hyaluronova cca 50 euro, roky vydrží mi balenie mesiac. Krém už neni tak dôležitý, čo ti pasuje.

aliaray1
1. nov 2022

@miiceencoovaa za mna Biotherm cervena rada je top.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasona
1. nov 2022

Starostlivosť nie je len o kréme....začína sa vznutra...dostatok spánku, vodu, vyvážená strava....a strastlivost o pleť každodenné čistenie, tonizacia, sérum, očný krém, denný krém, ochrana SPF....v takomto poradí ...a nie že len si kúpim krém a natriem..plus treba aplikovať peeling a aj pleťovú masku..

majamat
2. nov 2022

@miiceencoovaa mne sa stalo parkrat presne to iste. mala som dehydrovanu plet a este asi aj pms, rano oci opuchnute ( to amvam od mlada ) a ako mi opuch ustupil koza zostala akoby vytahana a vraskava viac ako obvykle.

1x som bola zhrozena,ale uz viem co robit. je to clekom zaujimave, ze mi posluzila aj kozmetika, ktora nei ej nijak exxtra dobra, dokonca nai nepatri pod oci. boloa to taka prva pomoc.

takze som sa sustredila na dostatocnu hydrataciu,a el aj premastovanie pokozky - hlavne pod ocami, ale ked o je ze, je to fajn aj na celu tvar.

cize najskor ako prvy krok som pouzila hydratacne serum, v robote som mala len take obyvajne rezervne a hrozne serum Balea.
druhy krok lahky krem - mala som obycajny hydratacny od La Roche Posay
treti krok hutnejsi krem - napr, v robote som pouzila iba obycajnu Nivea Soft na ruky
stvrty krok bol pletovy olej. v robote som mala ricinovy.

doma som mala lepsiu kozmetiku na vyber, ae kupodivu v robote aj to co som vypisala paradne spoluzilo.

a podstatne je, ze ak sa to vstrebe, opat pouzit vsetky tieto kroky, kludne aj kazde 2 hod,.
takto som sa natrela v tej robote aj 8x denne. mala som celodenne sluzby cez vikend a po vikende sa stav pokozky pod ocami vratil do normalu.

neurobila som hned foto, ale a neskor a su opacne, druhy stlpcek je starsi, prvy bol zhruba o 2t. a teda tu mas porovnanie.

diamondsspaces
2. nov 2022

Na vrásky nepomôže nic iba ihla a doktor, ALE ako prevencia je tvárová gymnastika , je to zadarmo , trvá to od 15-30 min denne , a samozrejme zdravá strava , veľa veľa vody a bez alkoholu a nikotínu . A najväčšiu rolu hrá genetika . A ak nepomôže hore spomínané , pomôže už iba pribrať , tuk napne kožu a vrásky sa minimalizujú . Ale zas kto chce mať o 8-10 kg naviac