Zapálené ďasno okolo zuba

15. sep 2023

Uz asi 2 mesiace mam zapal okolo stolicky (korunka), uz fakt neviem ako sa toho zbavit, presla som aj ine diskusie a skusam vsetko ale furt nic a nic.
Mam curaprox medzizubne kefky aj normalnu curaprox zubnu kefku, parodontax ustnu vodu aj pastu, preplachujem peroxidom vodika a striekam tantum verde, bola som na dentalnej hygiene, uz som fakt zufala lebo sa to nelepsi ale len horsi a siri na dalsie zuby, ale iba na tej strane kde bol ten prvotny zapal, nemyslim si ze cistim zle lebo by som to mala aj na inych zuboch ale ostatne su vpohode, rozmyslam ci to neje nejaky celkovy zapal, zubari furt dookola len cistit a vyplachovat, myslim ze robim vsetko ako mam ale na tom jednom mieste sa to drzí.
Myslite ze ATB by pomohli? Alebo co vam zarucene pomohlo ?

alison11
15. sep 2023

Ahoj,mal by dať antibiotiká a keď nechce zubár zájdi k obvodnému a povedz mu,že si bola u zubára a stále dokola čo Ti vravel si robila ale sa Ti to šíri a nedá Ti antibiotiká tka si prišla za ním,mal by Ti dať obvodný.

jarmillka
15. sep 2023

Skus si kupit bukofit… Mne raz nic nezaberalo a vyskusala som ho..Ked som si natrela dasno, az mi slzy vysli od bolesti.. ale do dvoch dni pravidelneho natierania bol pokoj… Tak mozno aj tebe pomoze..

autor
15. sep 2023

@jarmillka dakujem vyskúsam

chrobacik41
15. sep 2023

Herbadent roztok si neskúšala? Toto mi veľmi pomáha, aj keď mám afty, teraz som bola 2 týždne chorá, hrdlo zapálené, ani prehltat som nemohla. A 3 afty no des. Tento herbadent som aj kloktala aj na stetocku dala a vytierala som si s tým mandle a a oblúky co som videla úplne zapalené. Mala som aj ant ale nezabrali po 2 týždňoch .ale tento herbadent mi veľmi pomohol plus ešte som si varila salviu. Skus vyplachovat aj so salviou. A na to dasno tento hetbadent.

kvetinka719
15. sep 2023

Mal by nato predpísať atb, ja som užívala penicilín

autor
15. sep 2023

@kvetinka719 pomohlo?

kvetinka719
17. sep 2023

Do 3 dni to bolo úplne ok

autor
20. sep 2023

Uz sa mi to robi aj na druhej strane, zas okolo stolicky, nemoze to byt z osmieciek? Necitim ze by mi rastli ale nepomaha mi ani ten bukofit a uz rozmyslam nad vselicim, pride mi ze cim viac sa snazim tym je to horsie
Uz mi ostavaju len tie atb