Zvrtla som si členok a po mesiaci ho mám stále opuchnutý

danielkarebjakova
20. feb 2021

Dobrý deň neviete mi niekto poradiť čo to môže byt ? 25.1 som spadla na oslave a vyvrtla som si clenok presiel skoro mesiac a stále mám opuchnuty clenok a k tomu som si našla na chodidle pri jednej kosti ako keby gulu myslite že som mohla to mat aj zlomené ? A sa zle zrastla kosť a zhrubla a urobila sa guľa ako keby ? Chodiť môžem v pohode ani má neboli nič na chodidle ani na členku nepociťujem bolesť.

pribinak
20. feb 2021

Prečo nejdes k ortopédovi?

pininka1
20. feb 2021

Ja som tak chodila x rokov na zlomenej chrupavke a operacia ma neminula. Radsej treba ist k lekarovi.

miriam11
20. feb 2021

@danielkarebjakova zrejme nebol len vyvrtnuty, ale nejaká kosticka aj zlomená. A to si s tým vôbec nebola u lekára? Mesiac ta niečo boli a čakáš na čo? V starobe svoju hlúposť olutujes. Zvláštny prístup.

danielkarebjakova
autor
20. feb 2021

@miriam11 po 2 týždňoch má to prestalo boliet

danielkarebjakova
autor
20. feb 2021

@miriam11 ostalo to len opuchnuté ešte aj modriny zmizli

bmuller
21. feb 2021

A nemala si to po zraneni nicim spevnene, nejaky elasticky obvaz alebo skrobovy obvaz, nenatierala si si to nicim, napr. Heparoidom? Ak to bolo poriadne podvrtnute a stupala si na tu nohu, tak to kludne este mozes mat opuchnute este dost dlho. Ja som mala mierny opuch este po par mesiacoch a citila som, ze to nie je uplne v poriadku, casom to preslo. Najlepsie by bolo ist s tym k lekarovi.

lavender273
21. feb 2021

@danielkarebjakova ja som si vyvrtla kotnik a mala som potrhane dve slachy. Uz si mala.mat rtg a ultrazvuk. Trva to 5 mesiacov uz a stale to pobolieva. Urcite.by som sla k dr aby urobil diagnozu.

danielkarebjakova
autor
21. feb 2021

@bmuller jasne že som si davala elasticky obväz a natierala som to octanovou masťou a potom s ibalginom neboli má to len opuch ostal trochu

tappetty
26. jan 2022

@danielkarebjakova ahoj to dopadlo s členkom? Dcéra má presne to iste co si opisovala. Boli sme u 3 lekárov a prd vedia vraj je to normálne ze na spuchnuty členok a zelenú gulatu bulvu... Ze sa to samo pominie. Tak ma zaujíma ci a ako si sa nakoniec vyliečila. Vďaka za odpoveď

askimbibi
8. jún 2022

@tappetty ahoj ako ste dopadli môj syn má už druhý týždeň opuchnuté kotnik? Nikto s tým nič nerobi a on mi tu každý deň plače. Vôbec mu to neodpucha.

tappetty
23. jún 2022

@askimbibi vieš čo občas ju to dodnes pobolieva ... A stále mám pocit že to má trochu napuchnuté
Ja som jej kúpila lepšiu obuv a už to neriešim...

askimbibi
24. jún 2022

@askimbibi konečne mu urobili aj sono a má tam tekutinu. Tretí RTG že má v tej nohe už úplne svetle kosti akoby mal osteoporózu a nohu ako starý človek. Dostali sme ziadanku na magneticku ale vsade nám dávajú termin na december. A ešte mame ísť na odbery k obvodnej. Ja som už úplne zúfalá.