Zvýšené TPO - protilátky proti peroxidáze štítnej žľazy

bobika492009
1. máj 2013

Dobrý den, má niektorá z Vás skúsenosti so zvýšenou hladinou TPO pri endokr.vyšetrení. Moje výsledky sú FT4 18,8pmol/l, TSH 0,94mlU/l, ATG 15,0 IU/ml, TPO 190,0 IU/ml . Moja mama sa lieči na štítnu žľazu tak budem pozorovaná. Bola som si pre tieto vysledky a sestrička mi ich len strčila do rúk , že su fajn , že prisť o rok na kontrolu. Moj problém ešte stále spočíva aj v gynekol. problemoch (moj gynekolog ma poslal na tieto vysetrenia) . Ešte potrebujem isť s vysledkami k nemu aj mojmu obvodnemu lekarovi. A uvidim čo a ako. Som viac ako tri roky po porode, nekojim uz skoro rok, a cítim sa strašne. Aj po ženskej stranke aj celkovo. Trápi ma strašne nízky tlak, zavraty ... Píšte či ma niektorá z vas podobne skusenosti, či je to všetko ok (myslím vysledky) alebo sa mam obávať. To TPO je dost zvysene, prisom maximalna hodnota je 25,0... Dakujem .

cicamica1980
1. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

mne pocat tehu zistili protilatky. hormony boli ok. bola som pozorovana. 3 mes po poride idem na kontrolu. moze ale aj nemusi sa z toho vyvinut porucja stitnej zlazy. ja som zatial iba pozorovana. uvidim na tej prehliadke po 3 mes