Aký kočík vybrať?

yuukki
26. okt 2018

Ahojte mamičky 🙂
Môj synček má už 5 mesiacov, no už teraz si robím rozhľady aký kočík treba kúpiť. Nakoľko som prvorodička tak nemám vôbec žiadne informácie ani skúsenosti.
Tak sa chcem spýtať. Môj malinký ma aktuálne kočík s vaničkou + vajíčko k tomu. (Značka Peg-Pérego)
Kedy treba vymeniť (cca v akom mesiaci bábätka) kočík za športový alebo hlboký? Nevyznám sa v tom. Ale keď berieme aj do úvahy že je október a čoskoro je tu zima.
Ďakujem za rady vopred 😊

beky1813
26. okt 2018

@yuukki ved hlboky pouzivas, to je ta vanicka a sportovy vtedy, ked mu bude vanicka mala, alebo zacne byt dieta nespokojne vo vanicke

vikisukik
26. okt 2018

nechapem. nepouzivas ty nahodou len vajicko? z hlbokeho kociara ide dietatko do sportoveho az ked mu je hlboka cast mala :D

kika6956
26. okt 2018

Ty sa zaujimas aky sportovy kocik mas kupit?Musi najprv sam vediet sediet. My sme menili na sportovy Camelo ked mala 5 mesiacou,ale bola tam v uplnom lahu. Vtedy boli strasne tepla a uz mi nechcela byt v hlbokom. Az ked si sama sadla,tak som jej to dala vyssie.

siska53
26. okt 2018

@yuukki zavisi od dieťaťa,my sme mali inglesinu magnum a tam som nemenila nic,len v lete dala.dole vrchny kryt..lenze to bol super velky kocik,deti v zime.mi tam pekne spinkavali vo fusaku a zmestili sa tam i v lete,kedze to je od 0-do3rokov.. ale mnohe tu menia kocik kvoli tomu,ze vanicka je prilis mala,taky by som ja osobne nechcela...iny zas preto,lebo dieta sa chce pozerat uz a z hlbokeho nevidi,tak preto menia za sportovy.

sashenocka007
26. okt 2018

zalezi od toho 1.kolko mas na kocik, 2. ci dietatko chces mat otočené k sebe alebo od seba alebo aj aj. 3ci chceš obycajne alebo korytkove sedenie. 4ci sa da kocik dat do upneho lahu, ci ma polohovanie noziciek a ine veci.

sashenocka007
26. okt 2018

@yuukki kazdopadne ked mas peg perego a si s nim spokojna staci ked si kupis len sportovu nadstavbu a vanicku vymenis za nu. aky typ kocika mas?

sarahj
Odpoveď bola odstránená
Zobraz