Chicco Multiway

katarinka48
13. jan 2014

Ake su vase skusenosti s tymto kocikom?
Mozem poprosit jeho klady a zapory?

terkalr
14. jan 2014

Ja ho pouzivam ako druhy kocik,ak niekam idem autom,tam sa mi zmesti a to mame male auto.Brali sme ho aj na dovolenku letecky...som s nim uplne spokojna,vlastne az na madlo,velmi tazko sa tam dava, v lete som pouzivala este slnecnu clonu na striesku.Ale tu si treba kupit.Akukolvek.
Malinkej sa v nom aj dobre spinka.Super je aj polohovanie noziciek.Este k tomu madlu,ked bola mensia,ze len lezkala,tak sme ho vobec nepouzivali.Ak uz sedkala ,tak som ju zapla do tych popruhov a bolo.Teraz ju nezapinam,opiera sa o madlo.A vlastne teraz v zime,ani nemam ten fusak s otvormi na popruhy.Takze len to madlo ju isti.
Takze som spokojna...

terkalr
14. jan 2014

Este dodam,ta pena na ruckach sa zosuva dolu, ale ja som druhy majitel kocika,neviem ani ako dlho ho pouzivali,a kedy to povolilo.V zime to velmi chladi,ak ked mame rukavice,je to bez tej peny take neprijemne.

vulka
14. jan 2014

My ho tiež máme ako skladný kočík do auta a autobusu. Ľahko sa skladá a malá v ňom v lete aj spávala. Akurát sme zatrhli tú penovú časť na rúčkach a je to teraz také ako ozobané a nepodarilo sa nám to nikde zohnať ako náhradný diel. No a keď sa nad tým zamyslím, tak už je nám nanič, lebo malá je už veľká. Takže ďalší rároh do pivnice 🙂.

heeedka
14. jan 2014

My ho máme. Používali sme ho cca od 1,5 roka. Je to dobrý golfac, zvladne aj mierny teren vďaka väčším kolieskam. Nevýhodou je, že má trochu nízko rukoväť, takže občas som spickami zakopla do dolnej konštrukcie. Ale to je myslím problém väčšiny golfiek. Inak spokojnosť.

mimikas
14. jan 2014

My sme ho mali a podla mna viac negatic ako pozitiv:
Je tazky a po zlozeni dlhy takze aj ked je to golfac tak zaberie skoro cely kufor auta
kolesa su hlucne a sto v kazdej jame
tazsie sa s nim manipuluje, podla mna je neobratny
Ryzky su nekvalitne, nemas si kne pripevnit tasku na kocir
Pozitivum je len v dobrom kosiku pod kocikom

skoricaxx
14. jan 2014

Ahoj - a ja by som ho druhý krát nekúpila, priesvitná strieška začala mať dierky po pol roku, pripevnovanie madla - nic moc, a v zime ked som dala fusak žiadny mlac medzi dietatom a fusakom ledva sme sa tam nasúkali , a bodlo by keby to v priestoroch kde ma dieťa nohy bol použitý utierateľný materiál - bo takto je to hneď špinavé, a tiež homam už dosť vyhegané kolieska, velkosť kolies super - používali sme aj v zime, skaldnosť - OK,

tinuliatko
15. jan 2014

ahojte nezačal Vam kočik po nejakom čase trošičku vrzgať?čim ho namažem?

veron31
19. mar 2019

Ahojte neviete kde zoženiem madlo na ten kočík ?