Kde majú najviac kočíkov pre dvojičky a súrodencov?

parvitas
15. sep 2011

Viete mi, prosím, poradiť, kde majú vystavených viac druhov kočíkov pre dvojičky alebo súrodencov od narodenia? Kdekoľvek na Slovensku, pripadne blízko, napr. v Českej republike. U nás, v Banskej Bystrici, je len jedna predajňa a len s jediným kočíkom (ABC design). Vo všetkých ostatných obchodoch sú kočíky pre dvojičky len na objednávku, ale s podmienkou, že si ho rovno kúpime. Viem o predajni v Močenku, ale tam tiež nemajú všetko (napr. Inglesinu, alebo Cam pulsar twin...). Dnes sme boli pozrieť kočík pre dvojičky u kamarátky (Baby Jogger city select), ale je náročné aj na čas obehať všetky maminky dvojičiek. Ďakujem vopred za rady.

andreaka11
16. sep 2011

skus sa rozhodnut, co vlastne od kocika ocakavas, vedla seba , za sebou, velke kolesa, male kolesa, sklopitelna vanicka (na usetrenie miesta v aute), jedna velka strieska, alebo dve, moznost otocenia sportovej casti k sebe, kolko by mal stat......... je toho vela, ale urcite uz mas ako taku predstavu. a potom sa popytaj na teme cakame dvojicky. tam ti poradia.
ja som videla taky kocik, ze dvojicky vedla seba a na rukoveti (neviem, ci som to dobre pomenovala) mali pripevnenu detsku sedacku od neviem coho (pripominalo mi to ako z retazaku) a tam sedelo sstarsie dieta 😀

sampo
16. sep 2011

mne sa zda, ze kamoska mala abc dizajn a ze bol strasne uzky, vanicky aj sportove casti, tak ho predala a kupila x-lander.

janulkan
16. sep 2011

toto som nahodne nasla na nete: http://www.prenasedeti.sk/vystava-kocikov.xhtml s tym, ze tento vikend (17.-18.9.) maju den otvorenych dveri 🙂 http://www.facebook.com/event.php?eid=146802262... teda snad je to tento rok 😀 napisany rok tam nie ;)