Kočík Atlantic Espiro, Bebetto, Camarello verzus Androx

bobika492009
19. feb 2014

Ahojte poradíte pri vybere kočika? Atlantic espiro, Bebetto, camarello, Androx ...? Potrebujem kočiar ne veľký(kedže mame maly výťah) , so športovou častou, aby sa ručka dala dať aj opačným smerom.bohatym prislušenstvom. Zaťial sa mi pozdavali tieto značky. vdaka za vase tipy..

tappetty
19. feb 2014

Ahoj Bebetto je podla mna perfektny, ja som mala asi 6 kocikov a tento bol najlepsi, a aj najkrajsi:}, strieska sa dala sklopit uplne az po nozicky, lahko sa polohuje a velmi komfortny pre dieta ci uz lezi alebo sedi 😉 sedacka sa da otacat aj ked mne to slo tazsie kym som sa to naucila:}

petrula21
19. feb 2014

Ahoj, my máme camarello a sme s ním veľmi spokojní. Hlboká vanička je dosť veľká takže sa mi do nej malý stále zmestí aj s fusakom, má veľký spodný košík a šporťák sa dá otočiť do oboch smerov. Moji rodičia majú výťah a bez problémov sa do neho zmestíme 🙂 Asi je to iba o tom ktorý sa ti najviac páči vzhľadovo 🙂

ivetlo
19. feb 2014

Ahoj. Doporučujem Jane Slalom pro. Mám druhé dieťa a kočík zvládne ešte aj tretie. A nebolo mi treba žiadny iný kočík. Super sa ovláda, je ľahký, primitívne skladanie a hlboka vanicka ma pas pre babo zabudovany a pridavne uchuty na bezpecnostnr pasy- da sa používať do auta aj ako sedacka. Mi sme to vyuzivali a casto. Jediná nevýhoda je vyššia cena.

rora
19. feb 2014

atlantic espiro som mala a bola som celkom spokojna, no na tvoje poziadavky urcite nie je. Je tazky, siroky, sedačka sa neda otacat.

adkasmolka
19. feb 2014

ahoj aj ja odporucam Jane Slalom Pro ale starsie verzie napr 2009. super kocik na kazdy teren aj do snehovych zavejov. uplne primitivne a lahucke skladanie a odopnutie vanicky. Viacucelove vyuzitie vanicky a podvozku. Sportova cast super,syn sa v nej kocikoval do 2,4 roka aj s fusakom.

siska53
19. feb 2014

Ja nedam dopustit na inglesinu magnum.
velka vanicka,odvozene dve deti aj v zime,ked mali 9-12 m.
rucka sa da nastavit do vyssej i nizsej polohy,zmesti sa do nasich krpatych vytahov.
kosik priestranny,vhodny na vacsie nakupy
pneumatikove kolesa vhodne do terenu
lahko si prehodis vanicku v smere,ci proti smeru jazdy
sportiak spravis lahko,das dole ten kryt na nohy.

neviem,co mas na,mysli pod prislusenstvom..uz si nepamatam,co bolo sucastou automaticky,ale ja som mala (a mam zatial odlozene) vajicko-da sa kupit kocik ako trojkombinacia, tasku,kde bola,aj podlozka na,prebalenie,taka skladna,sietka,plastenka na,kocik,pumpa. To mi stacilo. Kupili sme sice potom v mobelixe aj taky ten dazdnil,ale s,tym bola,otrava,neskor sa aj pokazil a pri malej som,zistila,ze to,nepotrebujem.

jk77
19. feb 2014

Atlantik espiro bol naz prvy,rucka sa nepretaca do protismeru.Druhy bol Dada paradiso Carino.Spokojna som bola veeeelmi. Sedacka sa da dat v smere aj v protismere,pruzny,lahko ovladatelny,vanicka aj sportova cast priestranna.. 🙂